Position: hotel888 > hovedpine >

diabetisk tags

   Mange diabetikere vælger at bære en eller anden form for identifikation , så de kan identificeres i tilfælde af en nødsituation . Dette er et klogt valg , fordi hvis de er i en ulykke , for eksempel vil paramedicinere se den diabetiske tag og vide, at ekstra pleje kan være nødvendig. Der er alle forskellige former for identifikation mennesker kan bære , fra armbånd til halskæder

Armbånd


Den Armbånd diabetikere kan bære variere meget . Den mest basale ene er en sølv kæde med en sølv frontplade , der har diabetes symbol på det . Disse armbånd tendens til at være relativt billigt . For dem, der ønsker noget mere trendy , er der charme armbånd , armbånd med brunt læder stropper og sølv manchet armbånd , alle bærer diabetisk symbol .

Gummi Armbånd


Mange mennesker bærer farvede bånd fremstillet af gummi omkring deres håndled til vise støtte til en organisation eller årsag . Et selskab kaldet CoolMedID , der har specialiseret sig i at gøre ID smykker til folk , som er udviklet bands , der indeholder de diabetiske symbol på hver side af ordet " diabetiker. " Disse armbånd er tilgængelige i alle forskellige farver , selv flerfarvet .

Dog Tags


Nogle mennesker vælger at bære hund tags i stedet for armbånd . Disse tags kommer i forskellige former og størrelser , og de giver plads til stik , der skal foretages på dem. gravering kan indeholde navnet på bæreren samt eventuelle allergier han måtte have . Der er forskellige hundetegn stilarter , der kan gøre dem stilfuld så godt.

Celebrity Halskæder

Popstjernen Nick Jonas blev diagnosticeret med type 1 diabetes som barn , og han udviklede sin egen hund tags mennesker kan bære . De er begrænset oplag og foretages af Bayer Diabetes Care . Designet på dem er anderledes end andre hunde tags og det blot siger " diabetes. " Folk , der ikke er diabetiker , men ønsker at købe en af disse og vise deres støtte kan få en halskæde uden ordet " Diabetes " på det, og 50 procent af alle overskuddet går til velgørende formål .

Key kæder

For folk , der ikke ønsker nogen form for smykker , nøgleringe er til rådighed, som vil identificere ejeren som diabetiker . De er ofte meget simpel, bare med den diabetiske symbol og ordet " diabetiker. " Nogle af de vigtigste kæder åbner op som en medaljon der giver mulighed for et lille stykke papir , der indeholder medicinske og familie oplysninger , der skal sætte ind .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------