Position: hotel888 > hovedpine >

hvad er Depo - Medrol & synvisc ?

   Depo-Medrol , og Synvisc er stoffer , der ofte anvendes i kombination til behandling af slidgigt eller andre skader på leddene såsom knæ og albue . Depo-Medrol , og Synvisc er sprøjtet ind i angrebne led for at reducere betændelse og at øge fælles smøreevne . Sammen kan disse to medikamenter giver patienterne større fleksibilitet og rækkevidde bevægelighed og mindre smerter i angrebne led

Depo-Medrol


Depo-Medrol er en anti-inflammatorisk lægemiddel indeholdende det aktive stof methylprednisolon acetat . Det administreres gennem injektion , og kan ikke bruges i IVS. Det kan injiceres i muskelvæv , mellem knoglerne og brusk fra en fælles , eller i andre bløde væv eller læsioner . Standard doser er 20 , 40 og 80 mg . Depo-Medrol er mest brugt til ledsmerter og til behandling af betændelse i andre systemer , såsom alvorlige allergiske reaktioner , enteritis og multipel sklerose .

Anden brug af Depo-Medrol


Depo-Medrol bruges også i tilfælde af alvorlige dermatologiske sygdomme , binyrebarkinsufficiens , . nogle typer af aplasi , inflammatoriske tilstande i øjet , og luftvejs-og reumatiske sygdomme , herunder reumatoid arthritisDet er også gives for bursitis , granulom og nogle cystisk tumorer .

Synvisc


Synvisc er en tyk væske , der indeholder en naturligt forekommende fælles smøremiddel foretaget fra kamme af haner . Det er injiceret i led for at øge smøring og stødabsorbering . Det er mest almindeligt anvendt i knæ med slidgigt . Patienter rådes til ikke at løfte vægten eller deltage i vægtbærende aktiviteter som løb , jogging , spille tennis og lignende aktiviteter i mindst 48 timer efter injektion for at give medicinen tid til at arbejde .

Bivirkninger af Synvisc

Bivirkninger af Synvisc kan omfatte hævelse og blå mærker eller udslæt på injektionsstedet , hovedpine og maveproblemer. Hvis du ikke kan spise fugl produkter eller har allergi over for fugle eller fugl produkter , så sørg for du fortæller din læge først , fordi Synvisc er lavet af kylling produkter . Fordi Synvisc er en forholdsvis ny medicin , også altid fortælle din læge om anden medicin du tager , såfremt de kan interferere med Synvisc .

Spørg din læge

Som med enhver medicinsk behandling , så spørg din læge om eventuelle problemer , du måtte have og begrænsningerne ved at bruge Depo-Medrol og Synvisc sammen . Der er mange forskellige behandlingsmuligheder til rådighed for den skadelidte leddene, og nogle kan være mere passende end andre , afhængigt af din alder , aktivitetsniveau og andre faktorer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------