Position: hotel888 > hovedpine >

hvad er de behandlinger af arvæv i lænden fra flere operationer ?

   Efter operationen . vævet omkring operationsstedet former arvæv som en del af helingsprocessen Med rygkirurgi , kan arvæv undertiden udgør en vedhæftning , hvor vævet hærder på andre strukturer internt . Hvis arvæv klæber eller presser på nerve rødder , oplever patienten smerte svarende til den smerte , at indgrebet skulle have løst . Der er flere behandlinger for smerter i forbindelse med arvævsdannelse

Teknikker Under operationen


Under operationen , kan en kirurg bruge specifikke teknikker til at reducere risikoen for arvævsdannelse producerer problemer i fremtiden . Kirurgen kan implantatet vin af gelatine eller silicium til at holde vævet i at danne en vedhæftning på nerverne . Ifølge Spine-Health. com , har denne teknik endnu ikke vist sig at reducere antallet af arvævsdannelse endegyldigt .

Udstrækning


Strækning er den mest almindelige behandling for at forhindre arvæv fra at gribe ind i nerverne efter rygoperationer . Din ryg kirurg kan give dig en behandlingsplan at bruge specifikke strækninger på et bestemt antal pr dag for at øge mobiliteten . Flytning af nerve -området ofte ved at strække ben og ankler holder danner arvæv fra vedhængende eller holde sig til nerver . Denne teknik bruges i den postoperative periode fra uge seks til uge 12 på genopretning for de bedste resultater .

Medicin


Medicin , såsom Neurontin , er ordineret af en kirurg til at behandle nervesmerter , der er forårsaget af arvæv vedhæftning . Denne medicin bruges i op til et år efter operationen . Medicin er almindeligt anvendt i forbindelse med stretching for at opnå optimale resultater .

smertebehandling

Smertebehandling teknikker kan mindske smerter følte , hvis din læge mener , du har arvæv på grund af rygkirurgi . Fysioterapi , TENS enheder , ultralyd behandling , massage og smertestillende medicin er muligheder at din læge kan ordinere til at styre dine smerter .

Overvejelser

Smerter på grund af arvævsdannelse er sjældne og sædvanligvis præsenterer i løbet af den sjette gennem 12 måneder for inddrivelse . Smerter præsentere efter det første år for inddrivelse ikke er relateret til arvævsdannelse , konstaterer Spine-Health. com . Din læge vil udføre diagnostiske tests , såsom en MRI at afgøre, om den smerte du føler , er et resultat af arvæv eller andre årsager ( discusprolaps eller spinal vækster ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------