Position: hotel888 > hovedpine >

hvordan man finder en diabetes specialist

   Retsmødet, at du har været diagnosticeret med diabetes for første gang er en vanskelig og smertefuld oplevelse . Du har sikkert masser af spørgsmål og bekymringer , og du har brug for en læge , der kan besvare dine spørgsmål og svar på din henvendelse med de nyeste informationer om diabetes pleje og behandling til rådighed . Dit primære læge kan ikke være den bedste person til at tale med . I mange situationer kan det være bedst for dig at tale med en diabetes specialist
1 .
Planlæg en aftale med din egen læge for at diskutere dine muligheder . Dit primære læge kan henvise dig til en bestemt speciallæge. Hvis ikke , bliver du nødt til at bruge de oplysninger, de giver dig mulighed for at foretage søgningen selv .
2 .
Lav en liste over diabetes specialister i dit område . Der er flere måder at gå om at få disse navne . En måde er gennem dit lokale kontor for American Diabetes Association . Dette vil blive opført i din lokale gule sider under " Diabetes Organisationer . " Anmodning en kopi af deres indbringelse liste for diabetes specialister i dit område . En anden måde er at ringe til American Association of Diabetes Educators på ( 800 ) fra 832 til 6. 874 . Anmodning deres notering for diabetes specialister i nærheden af dig . Du kan også besøge det nationale udvalg for Quality Assurance 's klinikeren bibliotek og søge , som ligger i ressourcen afsnit nedenfor , for at søge efter diabetes specialister i dit område .

3 .
Ring til dit forsikringsselskab . Dit forsikringsselskab kan hjælpe dig forkorte din liste til kun diabetes specialister i nærheden af dig , der er dækket af din nuværende forsikring .
4 .
Tal med nogen venner eller familiemedlemmer , der har også været diagnosticeret med diabetes . Spørg hver person , hvorvidt de har erfaring med nogen af specialisterne , som du vælger fra .
5 .

Mød et par af de specialister . Din endelige beslutning bør komme ned til mere end blot navne på et stykke papir. Til at styre din diabetes , en specialist , du har tillid og er komfortable med, er et must .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------