Position: hotel888 > hovedpine >

hvordan man sats helvedesild

  Helvedesild er en form for hududslæt forårsaget af varicella zoster -virus , den samme virus , som forårsager skoldkopper . Varicella- zoster er en af de herpes virus , men er ikke den type , der forårsager forkølelsessår eller herpes genitalis . Den helvedesild virus kan lægge hvilende i kroppen af alle, der har haft skoldkopper . Under visse omstændigheder kan virus igen senere i livet , hvilket helvedesild . De fleste mennesker , der udvikler helvedesild er over 60 år . Helvedesild er vurderet i sværhedsgrad eller i faser
1 .
Se efter usædvanlige hudområder ubehag . Helvedesild læsioner normalt synes inden for 48 til 72 timer . I den forebyggende fase eller før udbrud fase , har patienterne symptomer på træthed , hovedpine og i nogle tilfælde , feber .
2 .
Undersøg smertefulde områder for læsioner , som optræder og udvikle sig til blærer eller væskefyldte blærer . I eruptive fase tendens læsioner skal vises i løbet af tre til fem dage , og i nogle tilfælde begynde at udvikle sig til bullae-stramt fyldt vabler . Blærer eller læsioner ofte forekommer på bryst , bug , ansigt eller ryg .

3 .
Se brud af vesikler , hvor de bryde ud og sive væske . De læsioner vil almindeligvis danne sår og så endelig sårskorpe over og bliver ekstremt tørre og sprøde .
4 .
Pas på ikke at inficere læsioner . Holde alle de læsioner så ren og tør som muligt . Patienter vil også opleve en masse smerte eller nervebetændelse i eruptive fase .
5 .

Hold øje med læsioner at begynde at løse og gå væk i løbet af cirka to uger . Nogle læsioner kan ikke helbrede for en hel måned , og nogle patienter kan udvikle en kronisk neurologisk smerte betingelse fra det helvedesild .
6 .
Holdes væk fra andre mennesker , indtil alle læsioner er helet . Helvedesild smitter til nogen , som ikke har haft skoldkopper eller infektion med skoldkopper virus. Gravide kvinder er særligt følsomme .
7 .
Se efter tegn på den sidste fase af helvedesild , som er kronisk neuralgi . Efter helvedesild , kan mange mennesker har vedvarende smerter eller ubehag , der er intermitterende . Smerte , der varer i mere end 30 dage efter en helvedesild udbrud eller efter at alle læsioner er helet , kan blive diagnosticeret som kronisk neuralgi . De fleste mennesker med kronisk neuralgi har en brændende smerte eller elektrisk stød type smerter . Smerten kan være ganske alvorlige og invaliderende . Smerter kan være lang sigt for måneder eller endog år .

gode råd og advarsler


 • Se din læge straks, hvis du tror, du måske har helvedesild .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------