Position: hotel888 > hovedpine >

indvirkning sæsoner på symptomer på Lyme

   Lyme sygdom er forårsaget af en bakterie kaldet en spirochete , som overføres via rådyr flåtbid . Inden sygdommen blev identificeret, var det ofte forveksles med reumatoid arthritis . Ud over ledsmerter , kan sygdommen medføre abnormiteter i huden , hjertet og nervesystemet . Symptomer ofte synes at variere med årstiderne

Definition


Lyme sygdom er en kronisk sygdom, der forekommer i tre forskellige faser . Den første opstår , når en person er bidt af en skovflåt , der spreder sygdommen , der forårsager lokal inflammation . Den anden fase kaldes " tidligt dissemineret sygdom " og omfatter hjerte -og nervesystem engagement . Den tredje fase , som kaldes "forsinket sygdom , "indeholder sensoriske nerveskader og gigt .

Misforståelser


Lyme sygdom er ofte indgået i foråret eller sommeren, hvor hjorte kryds befolkninger svulme . Månederne mellem maj og august er ofte omtalt som skovflåtsæson eller borreliose sæson . Fordi betingelsen skrider langsomt i tre faser , folk der kontrakt kan tilstanden korrelerer deres skiftende symptomer med de skiftende årstider . For eksempel kan en person kontrakt borreliose efter flåtbid i maj og erfaring rødme og hævelse på infektion site . Så, som bakterierne bevæger sig gennem kroppen over flere måneder , kan den person tror , at det næste sæt af symptomer korrelerer med faldet sæsonen

Overvejelser


I nogle dele af landet-. nordøst især-skovflåter , der bærer Borrelia ikke dø om vinteren . Således kan folk, der fejlagtigt forbinder symptomer relateret til visse faser af sygdommen med bestemte tider af året ikke linke deres symptomer til Lyme sygdom . Dette kan gøre dem mindre tilbøjelige til at søge behandling for den tilstand , fordi de simpelthen ikke lighedstegn mellem deres symptomer med sygdommen .

faktiske virkning

Alle, der lider af ledbetændelse og gigt vil fortælle dig , at symptomerne kan føle værre under koldt eller regnfuldt vejr . Fordi den tredje fase af sygdommen omfatter inflammation og gigt , kan disse personer opleve en forværring af deres symptomer i løbet af vinteren .

Behandling

Lyme sygdom er ofte behandles med en tre-til fire -ugers kursus af antibiotika , hvis fangsten tidligt . Dog skader fra Lyme sygdom, der har haft en lang tid at påvirke kroppens vigtigste systemer er normalt irreversible . Det betyder en person med sent sygdom kan have til blot at beskæftige sig med kronisk betændelse , der bliver værre hver vinter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------