Position: hotel888 > hovedpine >

majssilke for diabetes

   Diabetes kan være smertefuldt og dyrt at administrere , med glukose meter og forsyninger til at købe , og som har til pik fingeren med en nål hver dag , ofte flere gange om dagen . Der er mange måder at behandle diabetes med insulin er den mest kendte behandling . Der er også et væld af oral medicin på markedet . Men , behandling af sygdommen naturligvis er ofte billigere og kommer med færre bivirkninger

majssilke Bruger


Når sommeren ruller rundt og friske majs er i sæson , er de fleste mennesker vant til at smide væk silke-den lange , trævlet indersiden af en majs avner-og anser det affald . Der er mere at majssilke , dog end opfylder øjet .

Corn silke har været brugt som en husråd for diabetes i Kina i århundreder . Majssilke ekstrakt anvendes nu som en behandling for diabetes på verdensplan og er ikke længere bare en husråd . Det er også kendt for at behandle nyre , blære og prostata problemer , samt for højt blodtryk , hjertesygdomme , blærebetændelse og ødem .

The Science af majssilke


Corn silke ekstrakt består af proteiner , vitaminer , kulhydrater , Calcium , kalium , magnesium , natrium salte , olier og steroider . Den måde , hvorpå det hjælper med blodsukker er ikke helt forstået , men det har vist sig at volde betydelig forbedring .

I en undersøgelse fra 2003 udført af Acta Pharm Sinica af hyperglycemic ( diabetisk ) mus , majs silke var oralt administreret og deres glucose og hæmoglobin A1C (som viser hvor godt diabetes er blevet kontrolleret i løbet af en lang periode ) faldt betydeligt og deres insulin produktion forbedret betydeligt . Nogle af de beskadigede celler i deres bugspytkirtel blev repareret . Resultaterne tyder på, at majssilke kan vise sig at være en gavnlig mad eller medicin til mennesker , der lider af diabetes .

Side Effects


Corn silke anses for at være en meget sikker kosttilskud . Der er ingen kendte , dokumenterede bivirkninger , hvis patienten tager supplement som rettet . Den korrekte dosis varierer fra person til person på grund af alder , vægt , højde , medicinske forhold og andre medikamenter , de træffer .

Lægemiddelinteraktioner

Majs silke er en mild diuretikum , og fordi det kan medføre blodsukker til at falde , enkeltpersoner , der tager diabetes medikamenter bør være særligt omhyggelig med ikke at lade deres sukker går for lavt .

Mennesker, der tager medicin mod højt blodtryk bør også udvise forsigtighed , da store mængder majs silke kan forårsage blodtrykket til at falde for lavt .

Mennesker, der tager kortikosteroider ( anti-inflammatoriske lægemidler ) bør være opmærksomme på , at tage majssilke kan mindske kroppens kalium for meget .

Patienter, der tager blodfortyndende medicin, såsom Coumadin , bør bemærke , at kombinationen af medicin og majssilke kan reducere kroppens vitamin K, hvilket gør blodet tyndere mindre effektiv .

former for Corn Silk

Corn silke kan købes i pilleform , flydende supplere og te form , og nogle mennesker simpelthen tygge majssilke selv, der er kendt for at være sød og smagfuld .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------