Position: hotel888 > hovedpine >

natriumbicarbonat for akut blærebetændelse

   Cystitis er en betændelse i blæren , der forårsager brændende og ubehag ved vandladning . Denne betingelse er normalt ikke skadeligt og kan behandles i hjemmet ved hjælp af natriumhydrogencarbonat , almindeligvis kendt som bagepulver . Natriumhydrogencarbonat nedsætter syre niveauet i urinen , som gør det muligt at passere lettere . Blærebetændelse som regel løser sig med denne hjem afhjælpe på tre til fem dage

Om Blærebetændelse


Blærebetændelse skyldes en infektion i urinal -tarmkanalen . Det rammer hovedsageligt kvinder, selv om mænd og børn kan også indgå blærebetændelse . Ifølge Bupa , en privat sygeforsikring selskab i Storbritannien, vil en ud af hver tre kvinder har en blærebetændelse infektion , før de fylder 24 . Blærebetændelse er forårsaget af bakterier i urinen , og er normalt ikke skadeligt . Men nogle af symptomerne ligner symptomerne på seksuelt overførte sygdomme , så kvinder, der er seksuelt aktive måtte ønske at se en læge for at udelukke denne mulighed .

brændende fornemmelse og natriumbicarbonat


Blærebetændelse lider ofte nødt til at urinere mere ofte end normalt , og opleve en brændende fornemmelse mens du gør det . Både Bupa og BBC Health sige , at natriumbikarbonat kan hjælpe med at lindre den brændende fornemmelse . Natriumhydrogencarbonat er en base , hvilket betyder , at det neutraliserer syrer . Når det indtages oralt , det handler at sænke syre niveauet i urinen . Sure indhold kan forårsage den betændte blære at brænde , når det kommer i kontakt med urin .

Sådan Take Natriumbicarbonat


BBC Sundhedsstyrelsen anbefaler at opløse en teskefuld natriumbikarbonat i en kop ( 8 fluid ounces ) vand mindst en gang om dagen . Drik blandingen helt . Du kan også købe over -the-counter retsmidler , der indeholder natriumbikarbonat og følg anvisningerne på emballagen .

Andre Home Retsmidler

Natriumhydrogencarbonat 's formål er at lindre ubehaget , mens man tisser . Der er flere andre over -the-counter retsmidler , som kan bruges i forbindelse med natriumbikarbonat for at lindre cystitis symptomer eller dræbe bakterier . Bupa anbefaler at tage en over -the-counter smertestillende udover natriumbikarbonat , mens BBC Health foreslår at drikke tranebærsaft at skylle ud dit system .

Når at se en læge

Hvis du tager natriumbikarbonat ikke bidrage til at forbedre symptomerne inden for 24 til 48 timer , kan du ønsker at se en læge . Ifølge Bupa , bør du også se en læge , hvis du aldrig har haft et udbrud af blærebetændelse før at udelukke mere alvorlige problemer . Bupa siger også , at mænd og børn smittet med blærebetændelse bør altid besøge deres læge , fordi betingelsen er meget sjældnere i disse populationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------