Position: hotel888 > hovedpine >

naturlige hjem retsmidler for øget afføring i katte

   Den gennemsnitlige katten har en eller to afføring en dag . Men , når oplever felin forstoppelse , vil dit kæledyr være begrænset til en bevægelse hver 2-4 dage, og vil vise tegn på angst . Når urin blokering er udelukket , og din kat synes ellers raske , kan du begynde derhjemme behandlinger for at hjælpe med at lindre dit kæledyr lider .

Vand


En af de mest oversete retsmidler af forstoppelse hos katte er også en af de mest effektive-vand . I bogen , " New Valg i Natural Healing for hunde og katte , " Dr. Whiteley , DVM i Guatalupita , Mexico , siger : " Katte er berygtet for ikke at drikke vand . " Hun anbefaler at tilskynde dem til at forbruge mere væske ved at overlade flere skåle med vand rundt i huset eller forlader en vandhane til dryppe . Du kan også tilføje lidt vand til deres mad ved hvert måltid til at snige sig i nogle ekstra fugt .

Mælk


Som de fleste katte er laktose intolerante , giver dit kæledyr lidt mælk skulle få tarmene i gang igen . Men betragtning af det beløb , du giver-for meget laktose kan forårsage dit kæledyr til at have det modsatte problem af diarré .

Motion


Hold din kat aktiv og fysisk stimuleret i løbet af dagen kan også hjælpe med at holde ham regelmæssigt . Dr. Whiteley foreslår 20 til 30 minutters daglig motion for at hjælpe med at få affaldet fra kroppen ved at styrke mavemusklerne

Stress Fjernelse

Katte kan blive fremhævet i flere situationer-. underligt omgivelser , beskidte kattebakken , tilsætning af et andet kæledyr i husstanden , separationsangst-og de kan nægte at fjerne. Udover straks at fjerne stress fra din kats liv , Dr. Stefanatos , DVM , holistisk dyrlæge i Las Vegas , også fra " nye valg i Natural Healing for hunde og katte , " anbefaler at give din kat en blomst essens kaldet Bach Rescue Remedy til at lindre angst , og dermed genoprette din kats naturlige afføring .

Olier og Urter

Anvendelsen af olivenolie , safran olie eller glat elm bark vil frakke i maveslimhinden at reducere irritation i tider med forstoppelse . En lille mængde af olie eller glat elm i kattens mad eller vand , vil bidrage til at give lindring for dit kæledyr , samtidig med smøring for sammenpresset fecal spørgsmål .

Hairball Forebyggelse

Fordi din kat slikker sig selv rene , og derfor sluger rigelige mængder af hår , børste dit kæledyr eller give ham en klipning , vil bidrage til at reducere forstoppelse på grund af hårboller . Dr. Stefanatos anbefaler " løve cut "-barberet , med undtagelse af en manke af pels omkring hovedet og en dusk på enden af dyrets hale .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------