Position: hotel888 > hovedpine >

nye hypertermi kræftbehandling

   Hypertermi er en alternativ kræftbehandling , hvor kropsvæv er varmet op til 113 grader Fahrenheit til skade og ødelægge kræftcellerne mens raske væv næsten uskadt . Behandlingen er almindeligvis gives i kombination med andre kræftbehandlinger-strålebehandling , kemoterapi eller biologisk behandling . Hypertermi behandling er ikke en standard kræftbehandling , men i 2010 blev kliniske forsøg i gang på Duke University 's Hypertermi Program til at bevise sin sikkerhed og effekt .

Historie


Heat terapi blev brugt af egypterne mere end 7000 år siden til behandling af tumorer . Grækerne erkendte også helbredende virkninger af varme Efter renæssancen , blev det bemærket i Europa , at tumorer skrumpet hos patienter med kopper , influenza og malaria for eksempel , smitsomme sygdomme , der udsatte patienterne for høj feber . Lignende resultater blev bemærket af læger og forskere i løbet af de næste to århundreder . Af 1984, i USA havde Dr. James I. Bicher samlet nok beviser for Food and Drug Administration til at godkende hypertermi som medicinsk behandling .

Hvad er Hypertermi ?


Kræftceller er følsomme over for varme . Høje temperaturer nedbryder en kræftcelle 's iltforsyning , derved ødelægge dets evne til at metabolisere , efterhånden svinder ind, og dræbe den . Drab og faldende kræftceller , kan skrumpe tumorer , medvirken i en patients nyttiggørelse eller sende kræft i remission . Hypertermi bruges til at behandle mange typer af kræft : lunge , lever , livmoderhals og bryst for eksempel i kombination med andre behandlinger .

Metoder til Hypotermi Kræftbehandling


Der er flere måder at administrere varme til en patient under hypotermi behandling , herunder via ultralyd , radiofrekvens og mikroovn. Der er også forskellige metoder til administration af behandlingen afhængig af detaljerne i en patients kræft . Lokale hypotermi mål et lille område af kroppen-en tumor for eksempel-at levere energi til en nøjagtig position . Lokalbehandling anvendes til behandling af kræft lige under huden , tæt krop hulrum og også dybt inde i kroppen .
Regional hypotermi bruges til at opvarme større områder af væv , for eksempel , kræft , der finder sted i ekstremiteterne , organer og hulrum . Hele kroppen hypotermi anvendes i tilfælde, hvor kræft er spredt , og mål hele kroppen , løfter sin temperatur op til 108 grader .

bivirkninger og risici

Så længe en patients samlede kropstemperatur forbliver under 111 grader , de fleste af kroppens væv er uskadt . Men i de tilfælde, hvor kroppen end den ønskede temperatur , forbrændinger , blærer , smerte , blodpropper og væv hævelser kan forekomme . Hele kroppen hypotermi medfører større risiko , herunder hjertestop , selvom diarré , kvalme og opkastning er de mere almindelige bivirkninger .

Research

Kliniske forsøg i 2010 på Duke University 's Hypertermi Program , den største i verden , var der fokus om hypertermi i kombination med andre kræftbehandlinger og metoder til forbedring hypertermi teknikker . Elizabeth A. Repasky , Ph. D. , formand for Selskab for Thermal Medicin sagde , at hypertermi behandling vil blive brugt oftere i fremtiden at øge kemoterapi og strålebehandling , selvom hun ikke forudsige hypertermi at erstatte en sådan behandling . Center for Hypertermi i Hannover , Tyskland hævder , at patienter har henvendt sig til hypertermi , når tidligere blev administreret kemoterapi eller strålebehandling mislykkedes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------