Position: hotel888 > hovedpine >

prikkende og stikkende som et tegn på epilepsi

   Ifølge Mayo Clinic , kan betingelsen om epilepsi kun diagnosticeres efter to eller flere uprovokerede anfald . Disse anfald er forårsaget af hjernens elektriske signaler --- de forkerte signaler årsag dele af kroppen ikke fungerer korrekt eller lukke ned midlertidigt . En mulig tegn på et anfald er en prikkende "pinde og nåle " følelse , som når en legemsdel eller ekstremiteter falder i søvn

basale fakta om Epilepsi


Epilepsi årsager unormal hjernens aktivitet , hvilket igen forårsager uprovokeret anfald . Virkningerne af unormal aktivitet spænder fra mental forvirring til ukontrollable lemmer flytninger til tab af bevidsthed . Lægerne kan diagnosticere epilepsi med en elektroencefalografi ( EEG ) --- denne test afslører patientens abnorme hjernens aktivitet , og hvis lægerne kan knytte denne aktivitet til begyndelsen af et anfald , en diagnose af epilepsi er sandsynlig.

Årsager


Læger kan kun finde årsagen til epilepsi i ca halvdelen af deres sager . Nogle gange , epilepsi er genetisk , mens andre gange er det forårsaget af en traumatisk skade ( ofte prænatal ) , slagtilfælde , demens , autisme , Downs syndrom eller en sygdom som meningitis eller AIDS .

prikken og stikken og partielle anfald


Krampeanfald er mærket som delvis eller generaliseret , afhængigt af hvor den unormale hjernens aktivitet er placeret . Partielle anfald ikke resulterer i at miste bevidstheden --- det er her prikkende og stikkende fornemmelse kommer ind i billedet . Prikken er en indikator for en simpel partiel anfald , som er vertigo eller pludselige ryk bevægeapparatet . Den bedste måde at forbinde en prikkende og stikkende fornemmelse at epilepsi er at have en læge udføre en EEG , mens snurrende fornemmelse er til stede .

Stress Kramper Versus Kramper

Nogle gange kroppens reaktion på stress skaber en situation , der ligner en epilepsi -relateret beslaglæggelse , men er faktisk provokeret af en ekstern stressor . Disse provokeret anfald er ikke et tegn på epilepsi . Provokeret anfald omfatter besvimelse eller tab af bevidsthed på grund af lavt blodsukker , frygt , hjertesygdomme , mangel på blod til hjernen og migræne hovedpine . Ifølge Dr. Mogens Dam , tidligere formand for Dansk Epilepsi Selskab , ofte migræne ramte oplever en prikken og stikken følelse i en legemsdel eller ansigtet . Hvis dette symptom udvikler i minuttet , er det ikke sandsynligt, at epilepsi-relaterede . dog, hvis det udvikler sig i et par sekunder , dette er symptomatisk for et epileptisk stil anfald

Andre mulige årsager til prikken og stikken

Den prikkende og stikkende fornemmelse kan også være forårsaget af et panikanfald . Når under intens stress , folk har tendens til at trække vejret tungt , frigiver en øget mængde af kuldioxid og ændring af kroppens surhedsgrad . Dette kan give en følelse ligner prikken og stikken i ansigtet , fødder og hænder . En anden mulig årsag er kompression neuropati , hvor nerverne er klemt eller presset og reagerer ved at udarbejde en løbende prikkende fornemmelse . Karpaltunnelsyndrom er en type af komprimering neuropati .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------