Position: sygdoms > hovedpine >

effektiv undervisning, strategier for elever med autisme

   Undervisning i et klasseværelse indstilling med elever med diagnosen autisme kan være en udfordrende opgave for læreren såvel som studerende . Denne udviklingsforstyrrelse påvirker et barns evne til effektivt at kommunikere og ofte påvirker evnen til at interagere med andre mennesker . Ved at gøre nogle ændringer i klasseværelset , kan autistisk studerendes uddannelsesmæssig erfaring skal forbedres, og at undervise dem kan blive mere produktive .

Konsekvent Rutiner


Udvikle sammenhæng i klasseværelset ved at gøre hver dag aktiviteter rutine . Give hyppige pauser fra arbejdet , og strukturere hele dagen til at spejle vare så meget som muligt .

Denne sammenhæng giver de studerende en klar forståelse af, hvad der forventes , og vil reducere barnets angst og give dem en bedre mulighed for at være uafhængige og fungere normalt i klasseværelset , i henhold til Child Autism Forældre Café hjemmeside . Denne teknik er effektiv , da autistisk studerende har tendens til at miste fokus og har mere besvær læring , når stressniveauet stiger.

visuelle instruktioner


autistiske børn ofte drage fordel af brugen af visuelle instruktioner , da de ofte har til stadighed vende tilbage til vejledningen på grund af at blive distraheret . Seeing et eksempel på en opgave eller har oplysninger eller symboler udstationeret til at repræsentere faglige og sociale forventninger er nyttig til autistiske studerende , og det vil hjælpe ham fungere selvstændigt og opfører sig i overensstemmelse med reglerne .

En visuel klasseværelse tidsplan bør også offentliggøres , således at de studerende kan se på , hvad der kommer op i løbet af dagen , og være helt klar over , hvad de vil gøre , og hvor de vil gøre det . Dette kan blot være et gitter , der viser starttidspunkt af visse aktiviteter , og hvor disse aktiviteter vil være afsluttede .

andre visuelle hjælpere kan indeholde tegn , der indikerer forskellige arbejdspladser i klasseværelset , eller hvor man kan finde visse leverancer .

Udvikle en beroligende Område


Stress og angst er almindelige amongautistic studerende . Som nævnt ovenfor , øget stressniveau gør det vanskeligere for den studerende at forblive fokuseret og lære effektivt . Læreren bør holde øje med tegn på angst børn og genkende , når stress -niveauet kan være førende problemer i klasseværelset . Nogle børn vil dække deres ører eller rock frem og tilbage eller gøre andre repetitive adfærd , når de føler stress .

Udvikling af en beroligende område for disse tider kan være en anden effektiv måde at hjælpe barnet beskæftige sig med stress . Dette område kan omfatte en plads i klasseværelset , hvor barnet kan gå og berolige sig ned . Gummi bolde , bør hovedtelefoner med musik eller andre afslappende ting være til rådighed for at hjælpe barnet at reducere stress .

minimere distraktioner

En af de største udfordringer for undervisning autistiske elever at få dem til at forblive fokuseret på arbejde, indtil det er afsluttet . Minimere distraktioner i klasseværelset hjælper med at holde eleverne på opgaven . Dette kan omfatte male hele rummet en dæmpet farve som beige . Eliminer rod og overskydende dekorationer . Store unødvendige ting ud af syne . Juster blinds og gøre det muligt i en passende mængde af naturligt lys . Rummet bør ikke være mørk og bør ikke blive oversvømmet med direkte sollys . Også , undgå brug af fluorescerende belysning, hvis muligt, da det ofte er distraherende i udseende og lyd . Disse ændringer vil falde samlede distraktioner i klasseværelset , i henhold til den særlige Education Services hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------