Position: sygdoms > hovedpine >

enulose & forstoppelse

   Forstoppelse er en tilstand , hvor din krop ikke tillade dig at afføring eller defecate nemt . Dette kan være en særdeles ubehagelig tilstand og kan give problemer i tyktarmen. Denne betingelse er, når du undlader at defecate et overskud af tre gange om ugen . Dette er den mest almindelige gastrointestinale klage indberettet til medicinske fagfolk

Symptomer på Forstoppelse


Når du er forstoppet , affaldet afføring er ofte meget hårdt , små og kan være meget svært at fjerne . Andre tegn på forstoppelse omfatter dræning at fjerne , fornemmelser af ufuldstændige elimination, og fornemmelser af blokeringer . Dette er oftest forårsaget af dårlig kost , selv om andre faktorer og sygdomme kan forårsage forstoppelse . Dette forekommer oftest hos gravide kvinder , barselskvinder og kvinder over 65 , selv om det kan ramme personer af alle aldre og køn .

Enulose


Enulose , også kendt som Lactulose , der bruges til behandling af forstoppelse i nogle patienter . Denne medicin virker ved at dirigere væske til tyktarmen , bygningen og den overvejende fugtniveauet i afføring , hjælper colon med succes fjerne afføring . Denne medicin bruges til behandling af kronisk forstoppelse , uanset køn patienter , selv om der bør udvises forsigtighed til gravide kvinder .

Metode til Medicin


Enulose er en simpel sukker , der er opdelt efter tyktarmen . Det bliver så en mælk syre og forårsager vand , der skal drages ind i tyktarmen . Det gør det lettere for kolon til at fjerne fast affald . Teorien er , at den sure , som Lactulose får kolon til at tage mere vand , og derfor blødgøre afføringen , erstatte nogle af de væsker , der i tyktarmen oprindeligt havde fjernet fra afføring. Det gør det lettere for afføring , der skal videregives uden at belaste eller smerte .

Doctor Diskussioner

Vær sikker på at drøfte med din læge, hvis du er diabetiker , eller hvis du har planer om en intestinal test med brug af et omfang . I disse tilfælde kan dosis af Enulose ændres , så den passer dine specifikke medicinske behov . Hvis du planlægger på eller er gravid , tale med din læge, før du starter en Enulose regime . Selv om der ikke er tegn på prænatal skade fosteret ved Enulose , kan nogle læger ikke være behageligt ordination af medicin . Der er ingen oplysninger om, hvordan Enulose opfører sig i modermælk, hvorfor ammende kvinder bør ikke bruge Enulose . Tag ikke denne medicin , hvis du har et lavt galaktose kost .

Side Effects

Afskaf brugen af medicin og kontakt en læge , hvis du oplever en allergisk reaktion på medicinen . Disse allergiske reaktioner omfatter hævelse af tunge , ansigt eller læber eller åndedrætsbesvær . Hvis svær eller vedvarende diarré forekommer , stoppe med at tage medicinen og kalde en sundhedsmedarbejder. Andre bivirkninger kan omfatte oppustethed , kvalme og mavesmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------