Position: sygdoms > hovedpine >

epidermoid tumor rygmarv vs syringomyelia

   Både en epidermoid tumor i rygmarven og syringomyelia er sjældne forhold , der sker for det meste fra medfødte årsager . En epidermoid tumor har en ydre skal og en indre blanding af hudceller og fedtsyrer . Syringomyelia er en væskefyldt cyste

Hvad er en Epidermoid Tumor


En epidermoid tumor ( eller cyste ) er en normalt . ? godartet langsomt voksende tumor , der kan opstå i hjernen eller rygmarven . Spinal epidermoid cyster er for det meste medfødt , stammer fra epitelvæv fordrevne når neuralrøret lukkes mellem fjerde og femte uge af fosterudviklingen , ifølge en sag rapport offentliggjort i " rygmarven ", det officielle tidsskrift for Den Internationale rygmarven Society .

Epidermoid Tumor symptomer og behandling


Afhængig af placering af tumor , kan symptomerne omfatte problemer med synet , kramper , feber , hovedpine , nakkestivhed , ansigtssmerter , følelsesløshed , svaghed eller høretab . Kirurgi kan fjerne de fleste epidermoid tumorer helt , ifølge New York-Presbyterian Hospital .

Hvad er Syringomyelia ?


En væske er kendt som cerebrospinalvæske ( CSF ), der normalt flyder rundt på ydersiden af rygmarv og hjerne . CSF transporterer næringsstoffer og affaldsstoffer og fungerer som en pude , der beskytter hjernen og rygmarven . Hvis CSF trænger ind i rygmarven , væsken forårsager et hulrum eller cyste kendt som en Syrinx til at danne . Denne tilstand kaldes spinal syringomyelia . Den Syrinx kan blive større med tiden , ødelægger midten af rygmarven .

Syringomyelia Årsager

Årsagen til de fleste syringomyelia er en medfødt anomali af hjernen kaldet en Chiari jeg misdannelser . Denne misdannelse giver den nederste del af hjernen til at rage ind i rygmarvskanalen i nakken , blokerer den normale strøm af CSF .

Andre mulige årsager til syringomyelia er arachnoiditis ( betændelse i araknoid foring , en membran , der omgiver rygmarven ) , blødning omkring rygmarven , spinal meningitis , traume eller skade på rygmarven eller spinal tumor .

Syringomyelia Symptomer og behandling

Syringomyelia har måske ingen symptomer , men hvis skaden på rygmarven skrider frem, det fører til smerter , svaghed og stivhed i ryg, skuldre , arme eller ben . Andre syringomyelia symptomer kan omfatte tarm og blære problemer , ansigtssmerter eller følelsesløshed , tab af følsomhed over for smerte og temperatur og muskelspasmer i benene .

Hvis syringomyelia forårsager ingen symptomer , er det normalt ikke behandles . Behandling for symptomatisk syringomyelia er normalt operation for at fjerne det pres, Syrinx steder på rygmarven og genoprette den normale strøm af cerebrospinalvæske .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------