Position: sygdoms > hovedpine >

fysioterapi til en kalv stamme

   Der er flere muskler i en persons kalv , herunder de store gastrocnemius på bagsiden af benet og soleus muskel over anklen . Folk har også en tibialis anterior muskel i nærheden af deres skinneben , hvilket kan få anstrengt fra over-aktivitet . Når nogen lider en kalv stamme , hans eller hendes læge henviser undertiden patienten til en fysisk terapeut til behandling . Fysioterapeuten vil sædvanligvis anbefale visse aktuelle behandlinger , medicin og øvelser til deres patienter

Betydning


Fysioterapi til en kalv stamme starter ofte med resten . Kalv stamme betragtes som en klasse 1 skade , ifølge artiklen " Calf Strain " på sportsinjuryclinic. com . På trods af den relative milde skaden , en læge eller fysioterapeut vil normalt anbefale en suspension af fysisk aktivitet for et par dage , indtil betændelsen er aftaget . Resten vil bidrage til at forhindre yderligere skade for lægmusklen . I løbet af de første 48 eller 72 timer , bør en ispose også placeres direkte på lægmusklen i 15 til 20 minutter flere gange om dagen .

Identifikation


En anti-inflammatorisk medicin er også en anbefalet fysisk terapi behandling for en kalv stamme . Medicin som ibuprofen eller naproxen kan også bidrage til at mindske betændelse og hævelse ved begyndelsen af skaden . Når betændelsen er aftaget , kan varme bidrage til at fremme helingsprocessen ved at øge blodgennemstrømningen og næringsstoffer som ilt til den forurettede lægmusklen . Fugtig varme er næsten altid anbefales over tør varme , fordi fugten kan øge udbredelsen af varmen .

typer øvelser


Faktisk bevægelse af lægmusklen anbefales normalt ikke i fysisk terapi , indtil betændelsen er aftaget . På dette punkt, kan en fysioterapeut langsomt strække lægmusklen ved at flytte patientens tæer tilbage og frem på et bord eller på gulvet . Til sidst kan patienten instrueres i at placere hans eller hendes fulde vægt på begge fødder . Gradvist vil en individuel nødt til at stå på en platform eller de skridt, flere gange om dagen til fuldt ud at strække deres anstrengt kalv . Over tid kan styrketræning som vægtløftning føjes til en patients regime for at bygge styrken tilbage i lægmusklen .

Overvejelser

En del af den fysiske terapi for en kalv stamme kan omfatte iført hælen orthotics til at afhjælpe stress på lægmusklen , ifølge lægerne på sportsinjuryclinic. com . Hæl skær kan medvirke til at afkorte den lægmusklen og lindre stress på det . Ultralyd behandlinger kan også være en del af den fysiske terapi regime . Formålet med fysioterapi er at få den tilskadekomne eller sportsmand i arbejde igen , og de regelmæssige rigor af hans eller hendes sport .

Forebyggelse /Solution

Formålet med fysioterapi til en kalv stammen til at helbrede skaden så hurtigt som muligt . Jo hurtigere skaden heler , vil den mindre sandsynligt arvæv udvikle sig. Arvæv øger chancen for tilbagevendende skader . Massage er en form for behandling, der kan bidrage til at reducere arvæv i lægmusklen . En anden måde at forebygge kalv personskader er at arbejde ud jævnligt , selv efter at alle fysiske terapi , udspænding og opbygning styrke i lægmusklen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------