Position: sygdoms > hovedpine >

grovmotorisk aktiviteter & ergoterapi for autisme

   Mennesker med autisme kan ikke have udviklet grov motorer færdigheder --- stående , gå, løbe --- fleste mennesker lærer som små børn , og dermed kan nyde godt af grovmotorisk og erhvervsmæssige behandlinger for at hjælpe dem med at overvinde udfordringer med kropsbevidsthed , sensorisk over-stimulation , muskelsvaghed og nedsat balance . Ifølge den amerikanske ergoterapi Association , erhvervs-og grovmotorisk behandlinger kan hjælpe en person med autisme udvikle grundlæggende leve færdigheder , samt færdigheder der er nødvendige for at spille , social interaktion og mobilitet .

Anvendt Behavior Analysis


I anvendt adfærdsanalyse , terapeuten peger specifikke motoriske færdigheder, som patienten finder udfordrende , så tilskynder til læring om disse færdigheder gennem positiv forstærkning . En terapeut kan bruge anvendt adfærdsanalyse til at fremme en patient til at gå ud over hans komfortzone , når du udfører en fysisk opgave , såsom at gå ned af trapper eller smide en bold . Anvendt adfærdsanalyse kan også bruges til at undervise i bestemte liv færdigheder , såsom personlig pleje og dressing .

Vand Terapi


The American Physical Therapy Association foreslår vand terapi som en nyttigt redskab til at overvinde grovmotorisk udfordringer hos patienter med autisme . Svømning og vand lege øge styrke og udholdenhed , og kan opfordre patienterne til at deltage i gruppe sportsaktiviteter.

sanseintegrativ Therapy


Nogle mennesker med autisme har svært ved at forstå eller forvaltningen af den fælles fornemmelser af lyd , berøring , smag , og lugt . Under sensoriske integration terapi , vil terapeuten udsætte patienten til en sensation i et kontrolleret miljø , at tilskynde til en passende fortolkning og svar. Eksempler kan nævnes at lytte og danse til musik , swingende eller spinning på en speciel stol , eller sigtning bønner eller sand .

Animal-Assisted Therapy

Animal-assisteret behandlingsformer såsom terapeutisk ridning eller svømning med delfiner , kan hjælpe en patient med autisme får fysisk styrke, mens fremme af de sociale interaktion . Nogle patienter med autisme reagerer godt på interaktion med dyr , og dette kan være et springbræt til kommunikation med folk , der er involveret i behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------