Position: sygdoms > hovedpine >

hvad er årsagerne til ømme ben muskler med svaghed ?

   De mest almindelige årsager til muskelsmerter er dehydrering , overforbrug , skader og stress . Der er tre grader eller typer af muskelskader . De to første kan forårsage smerte , ømhed og svaghed , men den tredje er alvorlig nok til at forårsage ekstrem smerte

Dehydrering


. En muskelkramper , undertiden kaldet en " Charley hest , " er en fælles krampe på grund af dehydrering , eller mangel på kalium , natrium , calcium eller magnesium .

Generelt Overforbrug


Muskelkramper kan også opstå på grund af overforbrug , eller udøver den samme muskel for meget . Derudover kan holde en muskel i en enkelt position i lang tid forårsage ømhed .

First Degree Tear


benskader som muskel tårer opstå på grund af overforbrug , eller direkte konsekvenser . Den første kategori giver let smerte og kaldes ofte en trukket muskel .

anden eksamen Tear

Denne type rive er mere alvorlig og vil forårsage stor smerte med nogen kontraktion. Denne type rive gør gå vanskelig , og vil forårsage haltende .

Tredje grads Tear

En tredje grad tåre er , når musklen er helt river . Det er ikke muligt at indgå kontrakter det . Indre blødninger opstår , og kirurgi kan være nødvendig for, at hele ordentligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------