Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan du opretter forbindelse til tty

   TTY er en Tele skrivemaskiner , en enhed, der bruges til at rumme dem, der har svært ved at forstå tale over telefonen . Enheden bruger tekst til at kommunikere via telefonnettet . TTY konverterer SMS-beskeder til lyde , der sendes over linjen og derefter afkodes tilbage til tekst af en anordning i den anden ende . Hvis der kun den ene part har en TTY , et relæ tjeneste skal bruges

Du skal bruge:
TTY -enhed
. . Telefonstik .
Telefonledning .
Koblingen .


1 .
Sæt den ene ende af telefonledningen til TTY enheden og den anden ende i et telefonstik . Drej TTY på . Tryk og hold " Ctrl "-tasten og " Ring "-tasten samtidig. Tast nummeret og tryk retur . TTY angiver status for telefonopkald ved at vise " ringe ", " optaget "eller en uregelmæssig blinker , der angiver at linjen er tilsluttet. Denne metode forbindelse kaldes Direct Connect .
2 .
Sæt telefon til telefonstikket , hvis du har en akustisk kobling . Tænd for TTY . Tag håndsættet og placer det korrekt på det akustiske kobling kopper beregnet til dette formål . Normalt er det øre del af håndsættet placeret i den rigtige kop , mens de taler del ( den del tættest på telefonledning ) af headsettet er placeret til venstre . Telefon skal passe stramt ind i akustiske koblinger for at undgå ekstern støj . Tast telefon på den sædvanlige måde . Se signal på TTY skærmen . En konstant blinker indikerer telefonen ringer . En hurtig blink angiver, at telefonlinjen er optaget . En uregelmæssig blink indikerer en forbindelse .

3 .
Brug en Relay Center , hvis en af parterne ikke har en TTY . Den person med TTY skal først ringe til Relay Center ved at ringe 711 steder i USA . Servicen er gratis , men opkaldet vil blive opkrævet langdistance satser det samme som et telefonopkald foretaget uden Relay Center . TTY Brugeren giver operatøren telefonnummer modtageren af opkaldet . Operatøren kalder modtageren og giver navnet på opkaldet initiativtageren. Det talte svar på modtageren er skrevet tilbage til TTY brugeren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------