Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man finder en ent læge

   ENT står for øre , næse og hals og er den fælles forkortelse for en otolaryngologist , en læge , der har specialiseret sig i behandling af øre -, næse , hals og nakke lidelser . ENT læger både behandling af børn og voksne og er uddannet kirurger . Typiske betingelser behandles af en ENT er øreinfektioner , bihulebetændelse , og nervesmerter . Du kan finde en ENT læge på flere måder
1 .
Undersøg, om du skal se en specialist ved at besøge din praktiserende læge ( PCP ) for en komplet eksamen . PCP kan afgøre , om dit problem kan behandles uden at se en specialist . Sygesikring planer såsom HMOs kan kræve, at du taler til eller besøge din PCP før det bliver en henvisning til specialist .
to .
Få en henvisning fra din PCP baseret på hendes erfaring og forbindelser med andre specialister . Enhver PCP vil have kendskab til lokale enser baseret på deres professionelle og patienters erfaringer .

3 .
Kontakt dit helbred plan eller forsikring luftfartsselskab at få en henvisning til en ENT . De fleste store sundhed planer har deres leverandør netværk af læger , der er anført online . Søg i online lægedatabase af læge speciale , beliggenhed , sprog og andre kriterier . Du kan også ringe til nummeret på bagsiden af dit sygesikringskort for at tale med en repræsentant , som vil give dig en henvisning til en ENT .
4 .
Ring forskellige ENT kontorer til at indhente oplysninger , der kan forme din beslutning om, hvem der besøger . Spørg hvis ENT tager nye patienter , hvad kontortid er, og hvor kontoret ligger , hvad sygehusene ENT er forbundet med , og gebyrer . Kontoret personale kan også fortælle dig, når de tager udnævnelser og information om ENT lægens arbejde historie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------