Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan appellere en høring med en dommer for social sikring handicap

   Social Security Administration ( SSA ) giver invaliditetsydelser til personer med en tilstrækkeligt arbejde historie indebærer betaling af social sikring skatter . Hvis din oprindelige ansøgning blev afslået , og du har anket afgørelsen til en administrativ praksis dommer , der efterfølgende benægtede klagen , har du ret til at appellere beslutningen , og har den gennemgået af SSA appeller Rådet
1 .
Beregn den dato , der er 60 dage fra den dato, på benægtelse brev. Dette er din sidste frist for at indgive en klage .
2 .
Saml medicinske journaler , til udtalelser fra pårørende , tidligere arbejdsgivere , samt andre personer fortrolig med dit handicap og andre dokumentation hjælpe med at bevise dit handicap .

3 .
Komplet SSA Form HA-520 ( se ressourcer) og indgive det med materialer, der stammer i trin 2, inden 60 dage fra den dato, der står på din benægtelse brev . Du skal udfylde dit navn , CPR-nummer og årsag til appel på denne formular . Det kan tage måneder eller endda over et år for en beslutning, der skal foretages på din sag .
4 .
hyre en advokat , hvis du bliver afvist . Du skal have en advokat for den endelige dom. Den endelige Klagen omfatter indgive en civil sag mod SSA i Federal District Court . En føderal byretten dommer uden tilknytning til SSA vil høre din sag og vil give dig en skriftlig afgørelse efter din retsmøde . Hvis du bliver afvist invaliditetsydelser på dette niveau , har du mulighed for at ansøge om ny Social Security invaliditetsydelser og starte hele processen forfra. Du har ikke mulighed for at appellere denne afgørelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------