Position: sygdoms > hovedpine >

stofmisbrug effekter på samfundet

   Stofmisbrug har en vidtrækkende indflydelse på det amerikanske samfund . National Institute on Drug Abuse anslår , at så meget som en halv trillion dollars er brugt hvert år i forhold til stofmisbrug . Sundhed, sikkerhed og skat dollars er blot nogle få af de mange områder , der falder under indflydelse af stofmisbrug

Økonomi


Den National Drug Intelligence Center rapporterer, at virksomhederne lider financially i hænderne på misbrugere , som de ansatte er mere tilbøjelige til at stjæle kontanter eller andre varer , der kan bruges til at købe narkotika . Fravær , tab af produktivitet og misbrug af sygeforsikring eller medicinske tjenester også bidrage til en virksomheds økonomiske tab som følge af stofmisbrug .

Børn


Børn af misbrugere lider både følelsesmæssigt og fysisk . Ifølge Center for Misbrug og Familie , børnemishandling, incest og omsorgssvigt har været knyttet til alkoholisme . Psykiske lidelser , der spænder fra spiseforstyrrelser til sociopathy , har været knyttet til børn af misbrugere , rapporterer rådet . Børn fra stof-misbruger familier er mere tilbøjelige til at udvikle en indlæringsvanskeligheder , gentag flere kvaliteter og deltage i flere skoler . Disse børn også mere tilbøjelige til at blive pjækker , kriminelle og dropper ud af skolen . Følelsesmæssigt, børn af misbrugere lider af mistillid , skyld , skam , forvirring , tvetydighed , frygt , usikkerhed og blive strid om seksualitet . Børn af misbrugere er tre til fire gange mere tilbøjelige end andre til at blive afhængige af alkohol eller andre rusmidler .

Fængsling


Det amerikanske justitsministerium har oplyst, at i 2004 mennesker er dømt for narkotikakriminalitet tegnede sig for 21 procent af statens fanger og 55 procent af alle føderale fanger . Ifølge den amerikanske Rettelser Association , er den daglige udgift pr statsfængsel indsat 67,55 dollar , DrugWarFacts. org rapporter . Statsfængsler , i 2007 afholdt 253. 300 indsatte for narkotikakriminalitet . Det svarer til stater bruge mere end $ 17 millioner om dagen til at fængsle kriminelle narkomaner eller mere end 6 milliarder dollars om året .

Sundhed

Hvert år omkring 40 mio sygdomme eller skader opstår som følge af brugen af tobak , alkohol eller anden vanedannende stof , hedder det i National Institute on Drug Abuse . Instituttet endvidere forlydender om, at mange af de offentlige top sundhedsspørgsmål som kræft , hjertesygdomme og hiv /aids , kan være knyttet til stofmisbrug . Cirka 10 til 22 procent af bilister involveret i bilsammenstød har brugt alkohol eller narkotika . I 2000 rapporterede National Institute on Drug Abuse , at ca 460. 000 dødsfald skyldtes ulovlige stofmisbrug og rygning .

Vold

Ifølge en rapport fra Office of National Drug Control Policy , stofmisbrugere er mere tilbøjelige end ikke- brugere til at begå forbrydelser og generere vold . De rapporterede også , at selv om antallet af narkotikarelaterede mord er faldet , narkotika fortsat være en af de vigtigste faktorer i det samlede antal af alle drab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------