Position: sygdoms > hovedpine >

negative sundhedsmæssige virkninger af alkoholisme

   Alkoholisme er en sygdom , der får kroppen til at blive afhængige af store mængder af alkoholholdige drikkevarer, som ofte fører til forskellige sociale og sundhedsmæssige problemer . Der er cirka 14 millioner mennesker i USA, der er afhængige af alkohol , ifølge hjemmesiden , Alkoholikere-Info. com . Der er ingen permanent kur mod alkoholisme , men det kan blive behandlet gennem terapi , rådgivning programmer og medicin for at hjælpe med at overvinde afhængighed af alkohol , og undgå de mange negative sundhedsmæssige effekter forbundet med sygdommen , før det bliver for sent .

leverskader


Alkoholisme kan forårsage , at leveren bliver fede . Leveren er ansvarlig for filtrering toksiner i blodet , konvertering blodsukker til glycogen og andre vitale funktioner . Skrumpelever opstår , når højt forbrug af alkohol forårsager fede indskud i leveren til at udvikle , som blokerer funktion leverceller fra at modtage ilt og andre næringsstoffer , der forårsager dem til at dø og arvæv til at tage deres plads . Ifølge Columbia University , udvikle nogle alkohol drikker skrumpelever efter indtagelse af 3-4 genstande om dagen for kun et par år . Symptomer på skrumpelever omfatter træthed , gulsot , og hævelse af nedre ekstremiteter.

Rejsningsproblemer


Heavy drikke kan forårsage erektil dysfunktion , rapporter University of Maryland Medical Center . Alkohol har den virkning, deprimerende det centrale nervesystem , hvilket kan føre til nedsat seksuel funktion hos mænd .

Kræft


Alkoholisme er forbundet med øget risiko for kræft i bryst , hals , mund , strube og spiserør , ifølge til Linus Pauling Institute ved Oregon State University . Alkoholisme varer mere end flere år fører til en øget risiko for leverkræft og endetarmskræft .

vold, ulykker og Injuires

Alkoholisme brug er forbundet med motorkøretøjsulykker brande og falder , og øger risikoen for voldelig adfærd . Enogfyrre procent af alle trafikdræbte i USA er alkoholrelaterede , ifølge Oregon State University . National Institute on Alcohol Abuse og Alkoholisme rapporter om, at overfaldsmændene havde drukket alkohol i 37 procent af overfald , 86 procent af mord , 13 procent af børnemishandling , 60 procent af seksuelle overgreb , og 57 procent af mændene og 27 procent af kvinderne , der er involveret i ægteskabelige vold .

hjernesygdomme

Alkoholisme 's skadelige virkninger på hjernens funktion er slående lig dem , der er blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom , ifølge en undersøgelse foretaget af Kentucky School of Public Health . Alkoholisme kan føre til cerebral atrofi , som er en skrumpning af hjernevæv , der kan føre til kognitiv svækkelse og alkohol-associerede demens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------