Position: sygdoms > influenza >

alternative influenza forebyggelse

   Influenza , almindeligvis kaldet influenza for korte , er virus, der forårsager sygdom i åndedrætsorganerne . Undertiden virus kan endda forårsage dødsfald . I USA , . op til 20 procent af befolkningen hvert år kontrakter eller anden form for influenza -virus og mere end 200. 000 personer er indlagt med sygdomme , der er blevet forårsaget af influenza Hvert år omkring 36. 000 mennesker af den amerikanske befolkning dør af ordregivende influenza . Nøglen til at holde dig sikker , er at vide om influenza og træffe alle nødvendige forholdsregler for at forhindre sammentrækning af virus .

Basics


Uddannelse er den bedste metode til forebyggelse . De fleste mennesker er allerede bekendt med symptomer på influenza , fordi odds er du har sandsynligvis haft et strejf af denne virus i fortiden . Den almindelige symptomer på influenza omfatter : feber , hovedpine , ekstrem træthed , tør hoste , ondt i halsen , en løbende næse , ømme muskler , og nogle maveproblemer som kvalme og opkastning . Men for at børnene denne kontrakt influenza er langt mere tilbøjelige end voksne til stede med mave symptomer . Den nye H1N1 influenza producerer alle de samme symptomer , kun opkastning og diarré er meget mere sandsynlig hos voksne patienter såvel som børn . Hvis nogen du kender oplever disse symptomer , træffe passende foranstaltninger for at undgå forurening .

influenzavirus er normalt spredes gennem luften som når nogen hoster eller nyser uden at dække deres mund eller næse . Influenza -virus er i stand til at leve for en kort tid på objekter som godt og kan overføres til en individuel blot ved at røre ved noget , der er blevet rørt af en person smittet med denne virus . Influenzavirus er endnu kunne sendes videre til andre , selv før transportøren ved, at de er syge . Når du er kommet ned med influenza symptomer , du er i stand til at inficere mennesker i op til fem til syv dage .

Forebyggelse


Ifølge CDC , den bedste måde at undgå at blive smittet med influenza , om det er standard influenza eller den nye H1N1 influenza , er at blive vaccineret hvert år . Du kan gøre dette ved at få influenza skudt . Men , at vaccination er ikke en mulighed for alle , da der er ofte ikke nok vaccine til at gå rundt , og fordi nogle mennesker er ubehageligt med en årlig vaccination . Derfor kan det være nødvendigt at tage alternative forholdsregler for at forhindre spredning af enten den gamle influenza eller den nye influenza .

Alternativer


Den alternative forholdsregler du kan tage for at forhindre, at influenza -virus er stort set de samme væsentlige ting , du ville gøre for at holde en kold i at sprede sig . Hvis du er smittet , når du hoster eller nyser , bør du sørge for at dække din mund og næse med en serviet eller din hånd . Når du er færdig , smide vævet i skraldet . Med begge metoder , bør du derefter gå vaske dine hænder godt med varmt vand og en slags anti-bakteriel sæbe . Før du overhovedet overveje at gå tilbage til skole , arbejde eller endda ud at shoppe , bør du være feber fri uden brug af medicin , der reducerer feber i mindst en 24 timers periode .

Hvis du endnu ikke har influenza , bør du sørge for at vaske dine hænder ofte og grundigt . Du bør forsøge ikke at røre de vigtigste indgange til influenza -virus med hænderne , enten ved det influenzasæson . Disse punkter omfatter mund, øjne , og næse . Du bør også undgå kontakt med nogen, du kender , er syg og holde folk væk , når du er syg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------