Position: sygdoms > influenza >

forebyggelse af influenza b , hvis de udsættes

   Influenza symptomer omfatter feber , body ømhed og smerter , træthed , kulderystelser og hovedpine . Influenza B er en af de tre stammer af influenza . Der er også influenza C og A. Influenza A er ansvarlig for de fleste forekomster af influenza , at folk får , stammer C og B er ikke så almindeligt og forårsage mildere symptomer . Influenza er smitsom , og symptomer kan variere fra mild til svær og kan holde dig i sengen i op til en uge . Der er måder at forhindre at få influenza , selvom du tror, du har været udsat

Forebyggelse


Spis en sund kost , får den rette mængde søvn og drikke masser af væske . Tag en C-vitamin supplement hverdagen til at nedsætte din risiko for at få en forkølelse eller influenza .

influenza er en virus og er typisk inhaleres , tæt ved nogen, der har kimse eller hostede op i luften . Du kan også blive udsat fra at røre noget, som en berørt person ubevidst forurenet med deres sekreter . Vask dine hænder hyppigt og især før måltider . Undgå at røre dit ansigt , øjne , næse og mund , medmindre du har grundigt vasket dine hænder først . Influenza B og andre stammer af influenza -virus er mest almindelige i USA fra december til marts , selvom du kan få influenza som helst tidspunkt af året .

Se tidlige symptomer på influenza B , især hvis du føler du har været udsat for. Tag en recept antiviral medicin inden for de første 12 til 24 timer efter symptomerne først ser ud til at afkorte længden og sværhedsgraden af symptomerne . Nogle af de almindelige antivirale lægemidler er Tamiflu , Relenza , Flumadine og Symmetrel , ifølge flufacts. com . Tamiflu er effektiv for influenza B , og det er tilgængeligt i flydende form og kan tages af børn ældre end 1 år .

Få en influenzavaccination hvert år . Det er bedst at få din skudt cirka to til seks uger før influenzasæson . Vaccinen vil forhindre dig i at få den mest almindelige stammer af influenza , at du kan blive udsat for i det pågældende år , det hjælper din krop til at skabe antistoffer mod stammer . De, der er mest udsatte for komplikationer , såsom de ældre , små børn og personer med svækket immunforsvar bør få vaccinen, når det bliver tilgængeligt hvert efterår .

Se din læge , hvis symptomerne på influenza B ikke let inden for to eller tre dage . Influenza kan være alvorlige og endda livstruende . Hvis du allerede er syg med en anden infektion , har en kompromitteret immunsystem eller ældre , skal du kontakte din læge så hurtigt som du udvikler symptomer for at undgå yderligere komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------