Position: sygdoms > influenza >

hvordan man rent : tips til influenza forebyggelse

   Hvis nogen i dit hjem har influenza , vil rengøring grundigt forhindre kimen breder sig til alle medlemmer af din husstand . Rengøring dine hænder , når du rører overflader i offentligheden vil hjælpe med at holde influenza i at inficere dig . Et rent hjem og fornuftige håndvask er den bedste måde at holde influenza på afstand i influenzasæsonen

Overflader


Hårde overflader i dit hjem skal rengøres med et desinficerende middel , der vil dræbe influenza bakterier . Kig efter en sæbe , der har en desinficerende og vaskemiddel . Rengør hårde overflader regelmæssigt, også selv om de ikke synes beskidt . Til bordplader og tællere , der er plettet , rense skranken med en sæbe til at fjerne snavs og derefter skylle sæben ud grundigt . Brug et desinfektionsmiddel efter rengøring tælleren helt .
overflader såsom telefoner , dørhåndtag og elektronisk udstyr bør tørres af med en desinficerende tørre ofte . Tør disse overflader ned , selv om ingen i hjemmet er syg med influenza . Du kan bringe bakterier ind i dit hjem uden at have nogen af de symptomer på influenza . Det er især vigtigt at rengøre emner, der er rørt ofte , når nogen er syg .
Du kan også bruge fortyndet blegemiddel til at desinficere dine hårde overflader . En spiseskefuld af blegemiddel til fire kopper vand er en tilstrækkelig mix til desinfektion.

Tallerkener og Køkkenredskaber


Du må ikke dele tallerkener og bestik med nogen , der har influenza , medmindre de er blevet vasket grundigt . Du behøver ikke at holde retter separat til vask , men drik ikke ud af det samme glas eller bruge samme gaffel med en syg person . Der er ingen grund til at markere retter, en syg person , der anvendes inden vask .
Vask med varmt vand og sæbe er fint til retter og bestik .

Håndklæder og sengetøj


Vask håndklæder og sengetøj i varmt vand og tør med varme temperaturer . Varmen er en effektiv renser mod influenza -virus . Vær forsigtig, når du isolerer seng eller indsamle vasketøj sammen . Hvis sengetøj er smittet med influenzavirus , kan du hente det op på hænderne . Brug en hånd sanitizer eller vask hænderne grundigt efter håndtering af disse poster . Du bør undgå at holde sengetøj tæt på kroppen , når bringe dem til vaskemaskinen . Brug en vasketøjskurv .

håndvask

Den influenzavirus kan leve i op til otte timer på en overflade . Så længe du holder overflader i dit hjem grundigt desinficeret , kan du udrydde det , før det har en chance for at gøre alle i hjemmet syge . Håndvask er et enkelt og effektivt redskab til at forhindre, at influenza -virus fra at bringe dig ned . Bruger alkohol-baseret hånd sanitizers når du er ude og om at holde hænderne kimfri .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------