Position: sygdoms > influenza >

hvordan kan en alkoholiker forlade drikke ?

   Ifølge USA's Department of Justice , cirka 100. 000 alkoholrelaterede dødsfald hvert år . Når under indflydelse , kan alkohol medføre dom leverfunktion, samt nedskrivning af koordinering fører til mange af de trafikulykker , der finder sted hvert år . Overdrevent drikkeri også kan forårsage skadelige sundhedsmæssige virkninger , der fører til leversygdom , og endda død . Når du er klar til at holde op, er der et par forskellige muligheder for at hjælpe

Support Grupper


En af de bedste midler til alkoholikere forsøger at holde op med at drikke , er de mange støttegrupper til rådighed i hele nationen . Den mest fremtrædende af disse grupper er Anonyme Alkoholikere ( AA ) . Anonyme Alkoholikere tilbyder sine ydelser gratis og giver hjælp og vejledning til at blive ædru gennem en proces, der kaldes for 12- trins program . Den 12- trins program er et sæt retningslinjer, der er sat på plads for at hjælpe inddrive alkoholikere lykkes . AA også tilbyder sine medlemmer med sponsorer i et forsøg på at give en på én støtte .

Rådgivning


Når yderligere hjælp er nødvendig for at forblive ædru , rådgivning også kan være en brugbar løsning for alkoholikere søger hjælp til at forlade drikke . Rådgivning kan gives både privat eller gennem en ambulant rehabiliteringsprogram . Rådgivning kan også gives i de enkelte sessioner eller i gruppe formater . Målet med rådgivning for alkoholikere at lære, hvad der er årsag deres drikkeri , hvordan man kan ændre deres liv , så er der ikke længere behov for at drikke , og at lære mestringsstrategier , så når de føler behov for at drikke de vil have viljestyrke til at siger nej . De fleste rådgivning kommer ikke gratis , men mange forsikringsselskaber vil dække alle eller en del af udgifterne til stof-og alkoholmisbrugere rådgivning som en del af en medarbejders politik

Bolig Behandling


Når ambulant rådgivning er ikke effektiv . -eller hvis alkoholmisbrug har fået alvorlige nok til at forårsage farlige abstinenssymptomer , når de forsøger at holde op-boligområder behandling kan være en mulighed for at hjælpe en alkoholisk forlade drikke . Residential behandling giver de samme fordele som rådgivning , men med et par ekstra fordele . Først , de fleste boliger behandlinger tilbyder en periode med afvænning . Fordi alkohol er et vanedannende stof , der forsøger at stoppe ofte kan medføre alvorlige abstinenssymptomer , herunder opkastning og beslaglæggelser i ekstreme situationer. Afgiftning tjenester leverer et sikkert og trygt sted for alkoholikere at få de resterende alkohol ud af deres system som forberedelse til behandling . Den anden fordel , at private behandlingstilbud bor på campus . Residential behandling fjerner den alkoholiske fra deres omgivelser , væk fra enhver udløsere , som kan være årsag deres drikkeri . Dette dramatisk øger chancerne for at holde op for altid. Residential behandling kan også være delvist af fuldt dækket af din forsikring plan . Tjek med din forsikring for at få yderligere oplysninger .

Medicin

En sidste mulighed for at hjælpe en alkoholiker forlade drikke er medicin . Der er i øjeblikket tre FDA godkendte lægemidler på markedet til dette formål , naltrexon ( Trexan ) , disulfiram ( antabus ) og acamprosate ( Campral ) . Naltrexon virker ved at blokere effekten af alkohol . Fjernelse af effekter ofte mindsker lysten til at bruge . Disulfiram virker ved fysisk at gøre den alkoholiske syge , selv fra at drikke små mængder alkohol . Acamprosate virker ved at behandle de psykiske virkninger, der kan opstå efter holdt op at drikke, såsom angst eller depression . Den angst og depression , som kan opstå efter at han blev ædru , er ofte en udløser for tilbagefald . Acamprosate påvirker receptorer i hjernen og hjælper lindre sværhedsgraden af disse symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------