Position: sygdoms > influenza >

vil et dampbad hjælp forkølelse og influenza symptomer ?

   En af de mest almindelige anvendelser af et dampbad er at slappe af efter en hård træning . Siddende i den varme damp får kroppen til at varme op og sved ud alle kroppens toksiner og hjælper med at afslappe musklerne . Damp Værelserne er også almindelig i kurbade , til at slappe af mennesker . I denne artikel vil vi undersøge en mindre kendt måde , at en dampbad kan bruges-til at lette ubehag af forkølelse og influenza symptomer

Kolde


En af de mest almindelige symptomer på den kolde er trængsel . Den stramme fornemmelse i brystet og din tilstoppet næse kan gøre forkølelse føle uudholdelig . En dampbad ville være gavnligt at hjælpe med disse symptomer , samt bidrage til at få kolde ud af kroppen .

Sidder i et dampbad og indånde dampen vil bidrage til at lette trængslen ved at åbne op næsen . Det vil have den samme virkning som en luftfugter ville , medmindre det ville være mere intens , da der vil være langt mere damp . Varmen fra dampen løsner op for slim i næsen og brystet og relief stuffiness . Hvis du er i en position , hvor du kan tilføje olier til vandet kilden til damp , vil dette hjælpe også . Olier såsom eukalyptus , pebermynte og rosmarin kan hjælpe din udtynding proces , når de lægges til vandet . De også gøre dampen lugter mere duftende .

Du vil være i stand til at trække vejret meget lettere efter at have brugt et dampbad , men din næse vil blive løbende bliver åbnet .

Et hjem afhjælpe for forkølelse er at svede den kolde ud af dit system . En dampbad kan gøre det så godt . Hvis du sidder i et dampbad , vil din kropsvarme op og begynder at svede . Svedende rigt kan bidrage til at bringe den kolde ud af kroppen , men du skal være sikker på at holde dig ordentligt hydreret før og efter brug af dampbad .

Flu


I modsætning til en kold , mange mennesker ikke oplever overbelastning eller indelukket næser med influenza . Men hvis du oplever dette , kan dampbadet hjælpe ved at gøre de samme ting som nævnt i afsnittet ovenfor .

En fælles symptom på influenza , som et dampbad kan støtte, er kroppen ømhed . Når du har influenza , din krop er ofte ømme og ømme på grund af virus i dit system . Sidder i et dampbad , når de oplever disse krop ømhed vil slappe af og lindre din ubehag . Dampen fra rummet vil varme op din krop og få din krop til at løsne op . Når din krop slapper af og løsner op , nogle af de ubehag du oplever vil begynde at mindske .

Alternativer


Hvis du gerne vil bruge et dampbad , mens syge og har problemer med at skaffe en , der er flere andre måder, du kan få de samme fordele .

Kørsel et varmt brusebad i dit hjem badeværelse og lukke døren skaber et dampbad atmosfære . Når badeværelset er fyldt op med damp fra bruseren , kan du begynde at bruge dit badeværelse som et dampbad . Befugtningsapparater og neti potter er som damp værelser på en mindre skala . Men i modsætning til dampbade , er hele din krop ikke nedsænkes i damp . Vejrtrækning i befugtningsapparater og neti potter vil tillade dig at bruge damp til at aflaste dine nasal passager , men de vil ikke hjælpe til svedtendens en forkølelse eller influenza eller organ ømhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------