Position: sygdoms > influenza >

SmartLipo vs LiPo opløses

   Efterspørgslen efter kosmetiske operationer og behandlinger er steget år efter år . Kandidater nyde godt af at se tyndere eller yngre eller anderledes med de ændringer, de opnår . Når en procedure er indført , er der generelt andre, opnå de samme resultater , som er i forskning og teknologi fase . De nye tilføjelser vil få mindre bivirkninger og hurtigere genopretning gange . SmartLipo og Lipo opløses er to behandlinger , der følger i hælene på den oprindelige fedtsugning .

Funktion


Begge disse procedurer fjerne uønskede fedtceller fra kroppen i en kosmetisk behandling for at producere en slankere udseende . De kan både bruges i følsomme områder i nakke , ryg og ansigt , samt i andre dele af kroppen . Fedtsugning blev ikke godkendt til mindre og mere følsomme områder .

funktioner


SmartLipo kaldes også laser-assisteret lipolyse og udføres under lokalbedøvelse gennem et lille snit med en lille laser indsat og rør . Røret er gået frem og tilbage over området af behandlingen og laser smelter fedtvævet . Dette er en minimalt invasiv procedure og kræver ingen dræn rør eller sting . LiPo opløses indebærer 1 til 4 sessioner af mini injektioner i fedtvævet . Blandingen af to komponenter i fosfatidylcholin og deosycholate kombineres i injektionsvæsken opløsning og de opløses fedt celler. Disse to kemikalier er gemt naturligt i galdeblæren og støtte med at absorbere fedt fra din kost på regelmæssig basis .

Effekter :


Resultaterne fra en SmartLipo procedure ses med det samme og omfatter 70 procent strammere hud . Dette skyldes, at fjernelse af fedt celler og også fordi laseren stimulerer ekstra collagen produktion , som giver huden med elasticitet . LiPo opløses resultater tage 4 til 7 dage for at blive set med flere forbedringer tydelig i 4 til 6 uger . Begge procedurer vil fjerne uønskede kropsfedt permanent , men hvis patienten får yderligere fedt , vil de procedurer, der skal gentages .

overvejelser:

SmartLipo er udført på et besøg og Lipo opløses tager 03:59 behandlinger, som er adskilt af en 4-til 6- ugers periode . Så hvis du ønsker hurtigere resultater , så SmartLipo er et godt valg . Begge fedt reduktion procedurer fungerer godt og har samme bivirkninger af midlertidige blå mærker , ømhed ved injektion eller indsnit seværdigheder og hævelse . Det opsving tid til SmartLipo er kun 2 dage før du kan vende tilbage til din normale opgaver og arbejdstider . LiPo opløses inddrivelse tid kan være længere , hvis injektionerne blev modtaget i store områder , men er typisk 2 dage også .

Fordele :

Fordelene ved begge disse procedurer er at tabe uønsket pounds hurtigt . Dette kan hjælpe i nogle medicinsk relaterede sygdomme som forhøjet blodtryk , diabetes og hjerte fejl . Dit udseende vil også blive langt større og skulpturelle , som giver mange mennesker en stor lift i selvværd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------