Position: sygdoms > influenza >

alternative arthritis behandlinger

   Gigt er en samlebetegnelse for en stor gruppe af sygdomme, der påvirker leddene , også kaldet reumatiske sygdomme . Typisk er arthritis behandles med receptpligtig medicin såsom NSAID smertestillende , steroider , sygdomsmodificerende antireumatiske lægemidler ( DMARDs ) og immundæmpende . Kirurgiske indgreb såsom fælles udskiftning , sener reparation og fælles foring fjernelse er også udført . Ikke alle er tilfredse med disse muligheder , dog , og mange kan søge alternative behandlinger

Du skal bruge: .
Ice pakker.
Over -the-counter smertestillende midler.

Ayurvedic Medicine


Ifølge den indiske Ayurvedic system af medicin , kan mange tilfælde af arthritis udspringer af en opbygning af giftige elementer i kroppen . Denne form for behandling synspunkter smerter og betændelse i leddene , som følge af CIC eller cirkulerende immunkomplekser . Disse komplekser kan ophobes i kroppen , hvilket får immunsystemet til at angribe sine egne væv , der forårsager smerter og stivhed af reumatiske sygdomme . Behandlinger under dette system, bl. a. antioxidant kosttilskud , såsom vitamin C , glutathion og vitamin E. Andre behandlinger omfatter naturlægemidler udrensning , fastende eller udrensning kost , og kolon udrensning .

Akupunktur


Akupunktur er en gammel form for kinesisk medicin , som indebærer indsættelse meget tynde nåle ind i huden i visse dele af kroppen til at lindre lidelser . De specifikke steder, hvor nålene er placeret afhænger af den tilstand, der behandles . Selv om akupunktur er stigende i popularitet i den vestlige verden , er det stadig betragtes som en alternativ behandling for 40- plus sygdomme det anvendes til at behandle i Amerika . Akupunktur , ligesom andre behandlingsformer for gigt , arbejde kan særdeles godt for nogle og ikke arbejde på alle for andre . I mange tilfælde er dem, der finde den mest relief med akupunktur dem, der ikke reagerer godt på konventionelle metoder.

transkutan elektrisk nervestimulation ( TENS )


Transkutan elektrisk nervestimulation ( TENS ) er en anden alternativ behandling for smerter af gigt . Det indebærer placeringen af små puder på de berørte områder af kroppen og fremsendelse af små elektriske impulser , der vandrer langs nervetråde til hjernen . Disse pulser bruges til at undertrykke den smerte signaler, der sendes til hjernen , samt at tilskynde kroppen til at producere flere af sine egne smertestillende endorfiner . Selv om denne behandling typisk ikke lindre smerter næsten omgående , smerten tendens til at vende tilbage efter impulserne stop . Af denne grund er TENS ofte ikke benyttes som eneste behandling for gigt .

Aktivitet og Urter til cirkulation

Mange mennesker tror, at dårligt blodomløb kan være skyld i smertefulde symptomer på gigt . Dårlig blodcirkulation betyder stillestående væsker omkring leddene , hvilket stivhed . Behandlinger for denne tilstand vil omfatte motion og strækker sig til at få blodet flyder , samt massage og urter til smerter og betændelse . Urter , der har smertestillende egenskaber omfatter capsaicin , kamfer , olie af Wintergreen , mentol og Boswellia .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------