Position: sygdoms > influenza >

behandlinger for teen receptpligtig stofmisbrug

   Ifølge Counselor Magazine , i løbet af 2006 , 65. 000 nød-værelse besøg tale om en ikke -medicinsk brug af receptpligtig medicin , som unge mennesker i alderen 12 til 17. Counselor rapporter om, at afhængighed betragtes som en udviklingsmæssig problem , fordi de fleste afhængige personer begynder stofmisbrug i løbet af unge år . Unge stofmisbrugere kræver en struktureret behandling miljø med aktiv familien inddrages , og for receptpligtige medicin-misbruge teenagere , skal narkotika uddannelse adresse receptpligtig stofbrug specifikt .

struktureret miljø


Behandling nogen unge stof-misbrug gruppe kræver en struktureret behandling miljø med klart erklærede mål og målsætninger . Konsekvenser for negativ adfærd bør udtrykkeligt angives oppe foran , og belønninger for at nå konkrete adfærd og afholdenhed mål bør være klart defineret . Fysisk påmindelser om fælles mål , konsekvenser , og belønninger skal være til stede i form af visuelle billeder i hele behandlingsvirksomhed. Nogle eksempler på visuelle billeder er farverige diagrammer og plakater , som kan fungere som konkrete påmindelse om kundens mål og forventninger i løbet af dagen . Muligheder for unge at arbejde med disse diagrammer og plakater fysisk er også nyttige , og kan tage form af stempler , der placeres på en kalender for hver dag, kunden forbliver stoffri eller kontrol foretages på en plakat for hvert mål nået.

Client og Familie Uddannelse


Client og familie uddannelse bør være specifikke for de involverede stof og til receptpligtig medicin i modsætning til gade narkotika . Da de fleste unge i første omgang bruge receptpligtig medicin, de finder sig hjemme eller få dem fra venner , forældre og andre familiemedlemmer skal inddrages i narkotika- uddannelse proces . Drug uddannelse bør understrege , at receptpligtig medicin har potentiale til at blive vanedannende og farlige hvis de misbruges , misbrugt eller taget andre end foreskrevet . Forældre bør lære og opfordres til at holde alle receptpligtige lægemidler i et hemmeligt og sikkert kendt sted kun for dem .

Relapse-Forebyggelse Uddannelse


Tilbagefald til forebyggelse af færdigheder skal praktiseres og lærte , i stedet for blot emner forelæsninger . Rollespil øvelser er særligt effektive for grupper af unge , som også nyde dem. Justitsråden skal have ét gruppemedlem rollespil sig i en situation, hvor andre gruppemedlemmer rollespil venner eller familiemedlemmer , der forsøger at få personen bruger stoffer igen efter behandling . Den person skal have opmuntring fra gruppelederen og de øvrige medlemmer , efter at rollespil er afsluttet og bør have mulighed for at dele hans eller hendes følelser omkring motion , så godt.

under hver teenager lave en liste over situationer , mennesker og ting , der kan få ham eller hende til at tænke på at bruge stoffer , og derefter lave en liste over alternative valg , ikke omfatter stoffer, for hvert punkt på den oprindelige Listen er også en effektiv metode til at undervise nye adfærd færdigheder . Grupper kan også diskutere de enkelte elementer og nye adfærdsmønstre , der er involveret i en koncern-rådgivning session for maksimale fordele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------