Position: sygdoms > influenza >

dårlig nyrefunktion symptomer

   Hvis din læge har mistanke om , at dine nyrer ikke fungerer ordentligt , vil han sandsynligvis foreslå, at du har taget en blodprøve udføres som vil måle din kreatinin niveauer . Kreatinin er affald biprodukt , der er fremstillet af nyrerne . Hvis dine niveauer af kreatinin er ude af normalområdet , kan det betegne dårlig nyrefunktion . Resultaterne af blodprøven , og de symptomer, du oplever , vil alle blive taget i betragtning ved fastsættelse af en medicinsk behandling plan

Du skal bruge: .
Ice pakker.
Over -the-counter smertestillende midler.

Ændringer i vandladning

Ændringer i vandladning er som regel de første tegn på dårlig nyrefunktion . Selv om nogle vandladning symptomer kan henføres til andre problemer såsom en nyre eller blære infektion , ændringer, der unormale bør løses af en læge . Den amerikanske National Library of Medicine har forklaret, at et fald i urin produktionen eller manglende evne til at lade vandet kan være en kontrollampe tegn på, at nyrerne der fungerer dårligt .

Træthed

Nyreproblemer kan undertiden være forbundet med sekundær betingelser såsom anæmi . Hormonet erythropoietin spiller en vigtig rolle i at hjælpe knoglemarven i knogler producere røde blodlegemer . Anæmi er ret almindeligt hos patienter , som har dårlig nyrefunktion , fordi nyrerne ikke producerer nok erythropoietin . Ifølge National Kidney og Urologiske sygdomme Information Clearinghouse ( NKUDIC ) , er blodmangel ansvarlig for nogle af den træthed, som føles af patienter med dårlig nyrefunktion .

Kvalme , opkastning og appetitløshed

Nedsat under-perfusion , eller uræmi , er en betingelse , at der er knyttet til dårlig nyrefunktion . Betingelsen er forårsaget af en ophobning af giftigt affald i blodet . Nyrer , der er fungerende dårligt ikke filtrerer blodet ordentligt , og dermed at andre kropslige organer fungerer korrekt og producere giftige biprodukter . Dette scenario kan føre til alvorlige maveproblemer og kvalme . Vægttab er som regel en sekundær bivirkning af uræmi .

hudforandringer

Ifølge American Association of nyrepatienter , kan dårlig nyrefunktion resultere i ændringer i huden som hyper-pigmentering . Den hyper-pigmentering tilstand får huden til at vende gule , og dele af kroppen, der regelmæssigt udsættes for sollys , kan skifte til en dybere gul-næsten orange-udseende . Nogle patienter oplever den modsatte virkning og udvikle bleg hud , der let får blå mærker . Kronisk kløe på grund af tør hud er også et symptom på dårlig nyrefunktion , så anvender en daglig fugtighedscreme er af afgørende betydning .

muskelkramper

Muskelkramper er almindelige hos patienter, som oplever dårlig nyrefunktion . Når nyrerne ikke fungerer ordentligt , kan kropsvæsker og elektrolytter bliver ubalanceret . Denne ubalance , kombineret med blodgennemstrømning problemer , kan forårsage muskelkramper , især i benene . Davita. com tyder på, at motion og massage kan hjælpe med at lindre symptomerne på smertefulde muskelkramper . Iført sko , der er komfortable og giver støtte kan også være nyttigt til benet snære ramte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------