Position: sygdoms > influenza >

eksterne anvendelser af ricinusolie

   Ricinusolie er udvundet fra ricinus , der er teknisk en frø. Olien bruges til at fremkalde et terapeutisk respons , når den anvendes til kroppen som en varm pakning , komprimere , eller når direkte anvendelse på huden . Det kan også anvendes i fugtighedsgivende skønhed regimer til hår og hud

Historie


Ricinusolie har været anvendes i århundreder i hele verden for en række hudsygdomme og lidelser . I 1900-tallet , var det populariseret igen af det psykiske healeren Edgar Cayce .

Castor Oil Pack


Til heling af væv og organer , sættetid flannel i ricinusolie og sted på kroppen . Cover til en time med en folie af plast og en varmepude eller varmedunk .

Systemisk Fordele


Fordele bemærkede fra brugen af eksternt anvendt ricinusolie pakker er til menstruation og reproduktiv vanskeligheder , lever overbelastning eller toksicitet og eliminering problemer, og hjælpe med korrekt fordøjelse og cirkulation af blod og lymfe .

Fordele for hår og hud

På grund af blødgørende egenskaber ricinusolie , kan ekstern brug forlade hår og hud dybt fugtet , og det er nyttigt i healing acne . Anvendelse af ricinusolie til rødderne af øjenvipper har ry for at bistå med at udvikle tykkere vipper . Olien findes i mange kommercielle produkter .

Opbevaring

Opbevaring af ricinusolie og pakninger skal være i et mørkt tørt sted . Pakninger kan genbruges .

Advarsel

Det er ikke tilrådeligt at bruge ricinusolie pakker under graviditet eller menstruation . For andre tvivlsomme sundhedsmæssige forhold, bør en kyndig sundhedspleje praktiserende læge skal konsulteres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------