Position: sygdoms > influenza >

en uge hurtig afvænning centre

   En uge hurtig afvænning centre er stofmisbrug behandling faciliteter med henblik på at afgifte narkomaner mennesker i syv dage . Den procedure, der kaldes en hurtig opiater afvænning , var designet til at blive gennemført på et hospital , fordi anvendelse af bedøvelse er en del af metoden . Det stof naltrexon bruges til opiater afvænning , men andre afhængighedsskabende lægemidler kræver forskellige stoffer til detoxing formål . For eksempel ville en benzodiazepin blive brugt samt anæstesi i afgiftning fra Valium , Xanax og andre benzodiazepiner . Medlemmerne af benzodiazepin familien anvendes som anti-angst medicin

Syv Day Rapid Detox


Et ugers hurtig afvænning centre kan findes i mange stater , og de alle dybest set bruger samme fremgangsmåde i detoxing narkotika afhængige personer. Længden af ophold på disse centre indebærer præparat til behandling ( en dag ) , den egentlige behandling (en dag ) , nyttiggørelse ( en dag ) og efterbehandling behandling, inden patienten udskrives til videre rådgivning og behandling ( fire dage ) . Spærring eventuelle komplikationer fra afvænning procedure , er opholdet en uge .

Ud over en uge hurtig afvænning centre , der beskæftiger anæstesi i proceduren , er der også syv dage afvænning centre , der kan betragtes hurtig afvænning uden brug af bedøvelse . Protokollen kræver Suboxone , eller buprenorphin , en kombination stof med en morfin -lignende stof , og naltrexon som et narkotisk antagonist , indarbejdes i det . I løbet af tre til syv dage , er det stof cocktail administreres i faldende doser , indtil patienten er vænnes fra det stof, han var afhængig af . Dog patientens tilbagekøb er normalt mere intens , end hvis han havde været igennem anæstesi-assisteret detox procedure .

Forbehandling


Før afgiftning , er patienten bringes i 24 timer før proceduren , og grundig fysisk og psykisk diagnostiske tests er færdig . Disse tests bestemme patientens helbred og eventuelle allerede eksisterende medicinske tilstande skal løses . I dette tilfælde , er andre læger høres og patienten behandles , hvis nødvendigt . Patienten er da givet ernæringsmæssige og hormonelle tillæg til sikre, at processen kører problemfrit . Ved afslutningen af denne fase , som kan vare mellem 24 og 48 timer , er patienten klar til den egentlige afvænning procedure , helst på et hospital .

På dette tidspunkt , er patienten prepped for den hurtige detox procedure . Metoden er typisk sker i en intensiv afdeling , og det varer cirka 1 ½ time , afhængigt af patientens afhængighed.

Behandling


Den hurtige detox procedure bruger anæstesi og naltrexon ( for opiatmisbrug ) til at bære patienten gennem tilbagetrækning processen , mens du sover. Under anæstesi , at patienten ikke føler nogen abstinenser som naltrexon skyller opiater fra kroppen . Proceduren er udført i ca 1 ½ time . For benzodiazepin afhængighed , tager proceduren lidt længere tid på grund af arten af lægemidlet .

Når det er gennemført , er patienten overvåges for 24 flere timer i nyttiggørelse , flyttede derefter til den næste fase af behandlingen , som er efterbehandling . Enhver medicinsk spørgsmål vil have taget op på nuværende tidspunkt og henvisninger til eksterne læger , hvis nødvendigt.

Efterbehandling

I denne fase af behandlingen , er patienten evalueres yderligere af psykologer og stofmisbrug rådgivere , og en behandlingsplan udarbejdes . Patienten vil blive henvist til en form for ambulant rådgivning eller Narcotics Anonymous /Alkoholisk ' s Anonym møder for at afklare årsagerne til sin afhængighed . Hvis der er nogen samtidig mental sundhed , kan patienten henvises til behandling i det pågældende område giver anledning til bekymring . Det er på dette tidspunkt , at patienten er klar til at vende hjem og begynde vej til bedring .

Når hjem , vil den person have en behandlingsplan på plads , hvor han deltager rådgivning sessioner , selvhjælpsgrupper og lignende .

En uge Rapid Detox Centers

Disse behandling centre er placeret over hele USA . Det er dog ikke alle dem udføre proceduren på et hospital . Under den hurtige detox proceduren er foretaget uden for et hospital er risikabelt i bedste , og du bør undgå dem, der ikke udføres i ét.

For information om hvor man kan finde disse en uge hurtig afvænning centre , ikke alle tager sted i sygehuse , kan du gå til fact- finde . com for deres centre . Du kan også få adgang til Waismann Institut for deres en-uge hurtig afvænning program , som udføres på et hospital . De er placeret i Beverly Hills , Californien Derudover kan du se op "hurtig afvænning centre "," hurtige opiat detox "eller " Waismann Method " og inkludere din tilstand navn i søgemaskinen boksen for at trække op lokalt hurtig detox behandling centre . Til placering af buprenorphin-assisteret afvænning centre , der har syv dage afvænning protokoller , søge online efter " Suboxone detox "eller " buprenorphin afvænning " og omfatter din tilstand efter lokale fortegnelser .

Ingen af disse oplysninger bør betragtes som medicinsk rådgivning . Før der træffes beslutning om hurtig afgiftning fra narkotika ved hjælp af metoder , skal du konsultere din læge eller andet kvalificeret sundhedspersoner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------