Position: sygdoms > influenza >

hjælp til at stoppe rygning ukrudt

   Ifølge National Institute on Drug Abuse , den mest misbrugte stof i Amerika er marihuana , bedre kendt som ukrudt . Marihuana kommer fra spirende blomst af Cannabis sativa plante , og kan ryges som tobak til at frigive delta -9-tetrahydrocannabinol , THC . Af psykotrope effekter af THC gør det til et populært rekreativt stof blandt millioner af amerikanere . Selvom hash ikke er kemisk vanedannende , kan de følelser og ændrede opfattelser det skaber være psykologisk vanedannende . Hvis du føler , at det er tid til at afslutte din afhængighed af marihuana , her er nogle tips til at hjælpe dig sparke vane

Weed 's Negative effekter


Selvom mange finder ryge weed at være en behagelig oplevelse , der er masser af negativer . THC og andre cannabinoider løsladt fra marihuana påvirker i din hjerne receptorer, der er ansvarlige for koncentration og perception . Det er grunden til en person, der netop har røget hash kan have en forsinket reaktion reaktion eller føle sig paranoia . Når en person har netop røget , er korttidshukommelsen meget begrænset , hvilket gør indlæring vanskelig . Weed er blevet anvendt i forbindelse med kortsigtede hukommelsestab .

Mænd , der ryger marihuana , har større risiko for at udvikle problemer med erektil dysfunktion og nedsat sædkvalitet . Gravide kvinder der ryger, er at sætte deres ufødte barn i fare for at blive udsat for THC , som kan forsinke hjernens udvikling og resultere i en lavere uddannelsesniveau . Marijuanarøg indeholder også en række kemikalier, der kan være skadelige ved indånding og kan efterlade fire gange mængden af tjære i dine lunger , at tobak cigaretter gør .

Hvorfor gør du det ?


Marijuana brug er ikke noget , hvorpå det menneskelige legeme bliver kemisk afhængige . Men den psykiske, fysiske og sensuel højt, at det producerer tilbyder en hurtig måde at høj grad ændre din nuværende virkelighed . En af de mest almindelige årsager til marihuana brug er behovet for at flygte fra problemer i dagligdagen .

Før du prøver at holde op marihuana brug , tager sig tid til at forstå rigtigt , hvorfor du har brugt stoffet i tidligere og hvorfor du ønsker at holde op . Føre dagbog beskriver din marihuana brug kan hjælpe dig med at analysere dine rygevaner og muligvis fortælle dig risikofaktorer eller sædvanligt motivatorer , som du ikke tidligere har været bekendt med . Føre en liste over grunde til, at du træffer beslutningen om at stoppe med at ryge hash . Tag denne liste med dig hvor end du tror , du kan føle trang til at ryge . Hvis du har brug for hjælp motivere dig selv til ikke at ryge hash , reference listen .

Repetition


Som en psykologisk afhængighed , hengive sig til marihuana bedst undgås ved disciplin og konditionering øvelser . Gentagelse er en conditioning princip , der kan ændre din normale reaktion på næsten alt , herunder ukrudt brug . Hvis og når du føler trang til at ryge , binde dig i et rum , der er uden nogen form for marihuana habengut og komme ind i en behagelig stilling . Begynd at indtaste en afslappet , meditativ tilstand og gentag for dig selv nogen sætning , der forklarer , hvad du ønsker at tænke på ukrudt . For eksempel kan det give dig mere kontrol til at sige : "Jeg er stærkere end marihuana , og jeg behøver ikke at bruge det til at flygte . " Gentag dette et par gange , indtil din trang til at ryge passerer . Du kan få brug for at fuldføre denne øvelse flere gange om dagen , når du først op med at ryge . Jo mere du er i stand til at tro de ord, du siger , jo lettere vil det være at skille dig af trangen .

Elastic-Band Terapi

Et andet conditioning øvelse , der kan skabe en negativ reaktion på en stimulus kaldes elastisk-band terapi . Selv om det kan forårsage mild smerte , elastisk-band terapi er en stærkere balsam end meditative gentagelse . Wrap en elastik eller lignende elastiske strop omkring håndleddet , og holde den der hele dagen . Når du føler nogen trang eller lyst til at ryge marihuana , trække tilbage elastikken dækker undersiden af dit håndled en tomme eller deromkring , og lad det gå , at lade elastikken snap mod håndleddet . Målet er at få din hjerne til at associere marijuanarøg med smerter og dermed mindske lysten til at ryge .

Rådgivning

På grund af den psykologiske motivation bag ryge marihuana , rådgivning og terapi kan bidrage til at støtte dig gennem problemer forbundet med at holde op . One -on -one behandling med en rådgiver kan hjælpe dig med at håndtere årsagerne til, at du ryger hash under slutte processen . Nogle patienter kan selv ønsker at søge avancerede procedurer , som f. eks hypnose terapi . Kontakt din lokale hospital eller klinikker for at lære om området ambulant genoptræning programmer eller støttegrupper for marihuana brugere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------