Position: sygdoms > influenza >

medicin til behandling af depression

   Medicin behandlinger for depression er oftest benævnes antidepressiva . Forskellige typer af disse forskrifter anvendes til behandling af ikke blot depression , men lidelser , der viser depression som en del af denne betingelse samt

Funktion


Medicin ordineret til behandling af depression arbejde for at formere hjernen kemikalier, som hjælper med at kontrollere følelser , derigennem forbedre symptomerne på depression .

Typer


Almindelige typer af depression medicin omfatter tricykliske antidepressiva , monoaminooxidasehæmmere , serotonin og noradrenalin reuptake -hæmmere og selektive serotonin reuptake hæmmere .

Overvejelser


Visse antidepressive midler , såsom MAO , kræver en streng diæt og forhindre brug af anden medicin for at opretholde fuld effektivitet og undgå potentielt farlige interaktioner .

Fordele

Flere medicin har vist sig at være effektiv og sikker til behandling af depression ved at styrke den mængde af serotonin , noradrenalin og undertiden , dopamin findes i hjernen.

Advarsel

Ifølge FDA , brug af visse antidepressive medicin kan resultere i selvmordstanker og handlinger , oftest hos unge og børn oplever depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------