Position: sygdoms > influenza >

naturlige helbredelsesmetoder for hiatal brok

   En hiatal brok er den opadgående fremspring i maven ind i åbningen af membranen , hvor spiserøret møder den øverste del af maven . Maven er normalt placeret i underlivet under mellemgulvet , men i tilfælde af en hiatal brok , flytter en del af maven opad og ud af sted over mellemgulvet . Kirurgi er normalt ikke nødvendigt at korrigere denne betingelse , medmindre det er alvorligt , og naturlige helbredelsesmetoder , såsom en justering i kosten er de mest almindelige midler

Årsager , symptomer , diagnoser


Hiatal brok er forårsaget af en svaghed i muskelvævet på mellemgulvet åbning , hvor spiserøret møder maven . Denne svaghed kan være resultatet af abdominal belastning forårsaget af tunge løft , forstoppelse , opkastning , hoste , graviditet eller medfødte svaghed . Symptomerne omfatter gastroøsofageal refluks , halsbrand , hyppige opstød og smerter i brystet .

Betingelsen er typisk diagnosticeret med en barium svale , hvor patienten sluger en koncentration af barium sulfat , der forårsager den øvre mave- tarm-kanalen for at blive synlig på en X-ray eller ved en endoskopi , der er, når en smal observationsrør i indsat i munden og ned til maven .

Natural helbredelsesmetoder


Den mest effektive måde at behandle en hiatal brok er ved naturlige midler , der omfatter ændringer i kost og reduktion i måltidets størrelse .

National Institutes of Health ( NIH ) anbefaler spise mindre måltider oftere end forbruge store måltider at fylde maven . NIH anbefaler også ikke bøjet over eller ligger ned efter indtagelse af et måltid for at undgå gastrointestinale opstød ( som opstår , når indholdet af maven flyde tilbage i spiserøret ) . Vægttab anbefales også , som det er ikke at ryge, da hoste kan forværre tilstanden .

Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine ved Penn State University viser, at nedbringe forbruget af sure og krydret mad , samt chokolade og drikkevarer , der indeholder koffein . Det foreslås også at østlig en fiberrig kost og drikke masser af væske for at undgå forstoppelse , som er en af de mulige årsager til sygdommen.

Dr. Ben Kim , en canadisk læge , der administrerer en hjemmeside ( www. drbenkim. com ) , der sælger helseprodukter , foreslår forsigtigt massere den øvre del af maven to gange om dagen . Han foreslår også en teknik , hvor patienten ligger ned i fem minutter og derefter drikke et helt glas vand . Efter endt vandet , skal patienten springe fra en lille højde på et par inches ( en trappe trin eller en sofa pude ) . Teorien bag denne metode er , at det vil hjælpe den del af maven , der er blevet diskusprolaps til at glide ned fra åbningen af spiserøret til den korrekte position under mellemgulvet . Dr. Kim siger også , at stressende situationer bør undgås , ligesom alkohol . Løsthængende tøj kunne hjælpe så godt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------