Position: sygdoms > influenza >

symptomer på smerter i fodballe

   Fodballe er en inflammatorisk tilstand , der påvirker fodballen . Gentagne stress er en af de vigtigste årsager til udviklingen af denne markante inflammation , men du kan også opleve en hævelse i metatarsus på grund af vægten , arvelighed , vækst eller endog dårligt monteret sko . Når fodballe udvikler sig, vil du højst sandsynligt lider af nogle afslørende symptomer , hvoraf de fleste omfatter en vis grad af smerte eller ubehag inden for dette lille område

Smerter


Af alle de symptomer , er smerte den mest almindelige . For de fleste mennesker , er smerte mærkes kører langs fodballen . Og afhængig af sværhedsgraden af betændelse , kan det område i intensitet form en kedelig , subtil ondt til en skarp , brændende smerte . Mens dette symptom kan komme og gå , er det ofte værre efter lang tids stående , går eller løber . Men som med de fleste symptomer på smerter på grund af betændelse , det normalt aftager efter hvile .

Tilstødende Smerter


Mens mange mennesker med smerter i fodballe lider af smerter i fodballen , er det også ret almindeligt at opleve nabolandet smerte . Når dette symptom er til stede , kan du opleve en vis grad af ubehag i eller langs tæerne af din fod . Dette er normalt en skarpere , mere jabbing type smerte , end hvad der føles i fodballen . Men ligesom andre former for smerter , kan det også blive langt mere udtalte efter perioder med fysisk anstrengelse .

Følelsesløshed


Det er også meget muligt at opleve en vis grad af følelsesløshed . Denne mangel på fornemmelse er typisk isoleret til dine tæer , men du kan opdage det spreder sig ud i bolden af de berørte foden . Og afhængig af sværhedsgraden af betændelse , kan dette følelsesløshed være subtile til svær . Men for nogle mennesker , er der faktisk et fravær af smerter, at finde stedet en prikkende eller prikkende fornemmelse i tæerne .

Ubehag

Nogle gange , smerter og /eller følelsesløshed i fodballe er ledsaget af en følelse af ubehag langs undersiden af foden. Dette symptom er ofte beskrevet som " følelse af, at en sten eller anden måde er blevet indgivet i skoen ", eller at du går på noget, som ikke er der . Men meget ligesom de andre symptomer på den betingelse , dette ubehag som regel mindsker efter hviletid .

Immobilitet

Selvom der ikke så almindeligt som de andre symptomer , vil nogle mennesker lider af en vis grad af immobilitet i foden . Som betændelse forværres , kan du begynde at opleve en begrænset vifte af bevægelse i tæer og fodbalde , hvilket gør det vanskeligt at gå , løbe eller endda stå , især i lange perioder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------