Position: sygdoms > influenza >

test for klinisk depression

   Klinisk depression er en psykisk sygdom forårsaget af kemiske ubalance i hjernen , der forårsager både fysiske og følelsesmæssige problemer . Depression påvirker både sind og krop , og det er generelt betragtes som en kronisk tilstand , der kræver langvarig behandling og pleje . Selvom depression er et af de mest almindelige sygdomme i mennesker på verdensplan er det ofte går diagnosticeret og ubehandlet . Dette er af mange grunde , herunder den stigmatisering af psykisk sygdom , og fordi symptomerne kan forveksles med andre medicinske tilstande eller ikke bemærkes af en persons primære læge .

Symptomer


Depression symptomer varierer meget fra person til person , hvilket er en af grundene til diagnose kan være vanskelig. Almindelige symptomer omfatter følelse af svaghed eller træthed , vægttab eller vægtøgning , tab af interesse i fritidsinteresser eller aktiviteter , søvnbesvær , tristhed eller håbløs , svært ved at koncentrere eller træffe beslutninger , manglende interesse i sex , og grædeture .

Screenings


Nogle læger omfatter depression spørgeskemaer eller screeninger som led i den rutinemæssige lægebesøg , såsom physicals eller årlige eftersyn . Læger kan også foretage en screening , hvis en patient med nogle af de almindelige tegn og symptomer på depression . Disse spørgeskemaer stille en række spørgsmål at afgøre, om en patient viser tegn på depression . Mental sundhed fagfolk , der forsøger at afgøre, om en patient har depression ofte bruge to screening -værktøjer : . Hamilton Rating Scale og Beck Depression Inventory

psykologisk vurdering


Hvis sundhedspersonalet har mistanke om en patient er klinisk deprimeret eller en patient selv mener, at han er deprimeret , kan de henvise ham til en psykologisk vurdering af en mental sundhed professionel . Typisk involverer evaluering taler med en læge eller psykiske læge om din adfærd og dine tanker og følelser . Du vil blive spurgt , hvordan din adfærd og stemninger påvirker dit liv og om eventuelle symptomer på depression , du måtte have , og hvornår du begyndte at lægge mærke til dem . Evalueringen vil også omfatte spørgsmål om , hvorvidt du har selvmordstanker eller har tænkt på at såre dig selv .

fysisk eksamen

Når klinisk depression er mistanke om , din læge eller en anden sundhedsmedarbejder kan også udføre en fysisk eksamen og tage en komplet sygehistorie . Dette kan hjælpe udelukke andre medicinske tilstande , der kan have symptomer, der ligner depression . Din læge kan også bestille nogle rutinemæssige blodprøver , herunder en komplet blodtælling og test af skjoldbruskkirtlen , for at sikre en anden medicinsk tilstand er ikke forårsager symptomer der ligner dem af depression .

Behandling

Flere behandlingsmuligheder er tilgængelige for mennesker diagnosticeret med klinisk depression . Receptpligtige antidepressiva er ofte ordineret til at hjælpe ændre hjernens kemi , der kan bidrage til at forbedre stemningen . Blandt de klassificeringer af antidepressiva er selektive serotonin reuptake hæmmere , noradrenalin og dopamin reuptake hæmmere , tricykliske antidepressiva , tetracykliske antidepressiva , og monoaminooxidasehæmmere . Mange psykisk sundhedspersonale vil anbefale psykoterapi som supplement til antidepressiv medicin . Terapi giver patienterne til at fortælle om deres liv og deres tilstand i enten en enkeltperson eller gruppe indstilling . Mennesker med depression , der ikke reagerer godt på medicin , eller som er selvmordstanker kan undergå elektrochok terapi til behandling af tilstanden . ECT indebærer anvendelse af elektriske strømme til at udløse en hjerne beslaglæggelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------