Position: sygdoms > influenza >

Hand & arm øvelser for reumatoid arthritis

   Leddegigt er en fælles tilstand, hvor betændelse i leddene årsagerne fælles immobilitet og smerter og resulterer i ledskade . Reumatoid arthritis kan ikke helbredes , men følgerne af sygdommen kan ofte reduceres gennem ordentlig motion og livsstil

Hånd og arm styrke


Øvelse der styrker leddene og øge fleksibiliteten kan være til gavn for dem , der lider af gigt . Selvom du ikke kan være i stand til at gøre det ekstremt beskatte øvelser, som pro atleter gør det, kan du være i stand til at gøre simple styrke øvelser for at afværge smerte . En måde at udøve hånd og underarm er at bruge en greb bolden eller andre greb styrke enheder . Klemme en greb bolden med jævne mellemrum , når du har ledige hænder kan opbygge styrke og kan bidrage til at mindske virkningerne af arthritis .

Wrist curls er en anden underarm styrke øvelse at overveje . En håndled krølle sker ved at lægge bagsiden af underarmen på en flad overflade med håndbremsen at udvide ud i slutningen , så curling hånden op mod dig selv. Du kan holde vægten , såsom håndvægte eller brug modstand bands til at tilføje modstand til øvelsen.

Bevægelsesmuligheder


Et andet vigtigt aspekt af fælles sundhed er vifte af bevægelse og fleksibilitet . De mindre fleksible dine led er, jo mere sandsynligt er det at blive hyperextended , når du udfører aktiviteter . Stammer kan føre til betændelse , der kan tilskynde arthritis at sætte i. hænder og håndled har tendens til at være særligt sårbare over for gigt , så der udfører regelmæssig strækker for begge er en god idé . Til at strække håndleddet , flytte det fremad , som om du vil røre bunden af håndfladen med fingrene , derefter flytte det tilbage . Gå frem og tilbage langsomt , strækker sig på denne måde . Du kan bruge din anden hånd til forsigtigt at trykke ned på håndleddet i begge retninger for at få en dybere stræk . Bagefter forsigtigt rundt om håndleddene i begge retninger . Næste gøre en knytnæve , så flare fingrene ud bøjning dem så langt tilbage som du kan ved egen kraft . Gentag gøre næver og afbrænding fingrene flere gange med begge hænder .

Overvejelser


Hvis du har reumatoid arthritis , bør du konsultere din læge , før du begynder en øvelse regime til at være sikker på at det ikke vil forværre dit problem . Hvis nogen øvelse du laver forårsager smerte eller gør din gigt blusser op , stop aktiviteten øjeblikkeligt . Mild udøver kan holde leddene løs og sunde , men strenge øvelse vil sandsynligvis forårsage mere skade end gavn . Når dine led er ømme på grund af gigt , er det bedst at undgå motion og måske bruge mobilitet begrænse seler for støtte, indtil ømhed forsvinder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------