Position: sygdoms > influenza >

betyder vægttab gennem hypnose arbejde ?

   Vægttabet kan være meget svært for nogle mennesker . Nogle mennesker forsøger mange forskellige kostvaner og opdager, at de bare ikke kan holde vægten off . Det er grunden til , at mange mennesker har henvendt sig til hypnose for at hjælpe dem med at tabe . Indebærer denne form for vægttab rent faktisk arbejder ? ? Hvis det virker , hvordan

Oversigt over hypnose


Hypnose er ved at blive bragt ind i trance stat for at få adgang til ubevidste sind . Mens du er i hypnotisk tilstand , vil hypnotisøren giver hypnotiske forslag , der taler til dit ubevidste sind til at løse dit problem . Når de forslag har fået , vil hypnotisøren bringe dig ud af den trance tilstand . Tanken er , at forslag gives til det ubevidste sind har en større effekt på , hvordan vi opfører os på daglig basis . Et godt sted at starte er at tjekke hjemmesiden for American Society of Clinical Hypnosis ( ASCI ) for at finde en professionel hypnotisør i nærheden af dig .

Hvorfor virker det


For at forstå , hvordan hypnose virker , er det vigtigt at at forstå, hvordan nervesystemet fungerer . Neurotransmittere findes i alle nerveceller og medvirke til at bære budskaber på tværs af forskelle mellem celler kaldes synapser . Disse neurotransmittere bære beskeder fra hjernen til hele kroppen fortæller det hvad de skal gøre . På denne måde, vores sind er forbundet til vores krop på en måde , der er benævnt sind-krop forbindelse . Når du er i hypnotisk tilstand , dit ubevidste sind bruger sind-krop forbindelse at ændre den måde din krop reagerer på bestemte stimuli , i dette tilfælde mad .

selvhypnose


Self-hypnose er en form for hypnose bruges til dem, der ikke har mulighed for eller lyst til at se en hypnotisør , men stadig ønsker at modtage ydelser af hypnose . Self-hypnose er ikke så effektiv som hypnose fra en professionel hypnotisør , som producerer den hypnotiske tilstand kræver en smule dygtighed . For dem, der bruger selvhypnose til vægttab , er det bedst at øve forsøge at producere trance uden brug af hypnotiske forslag om at praksis med henblik på at forbedre dine chancer for at få gode resultater . Når du er blevet god til at bringe dig selv ind i en trance , kan du praksis med brug af hypnotiske forslag .

hypnotiske forslag

Den hypnotiske forslag , der anvendes til vægttab gennem hypnose afhænge af, hvad der stoppe din fra at tabe sig. Tilpasningen af disse forslag er hvad der gør hypnose til vægttab virkelig effektiv . Når du identificere dine problemer , vil din hypnotisør skabe hypnotiske forslag til at ændre disse adfærdsmønstre . For eksempel , hvis du snack i løbet af dagen dine forslag kan være " Du vil kun spise til måltiderne " eller " Du vil kun spise , når du er sulten . "

Resultater

Efter et par ugers brug hypnose bør du starte at føle hypnotiske forslag virker. Uanset dårlige vaner har gjort det vanskeligt for dig at opnå vægttab bør fjernes . Vægttab fra hypnose er i et sundt tempo snarere end en måde at tabe en masse vægt hurtigt . I gennemsnit bør du tabe 1 til 2 pounds per uge . På den anden side , fordi hypnose forårsagede en ændring i adfærd bør dit vægttab være en permanent i stedet for en hurtig løsning .

Advarsel

Hypnose er ikke for alle . Der er nogle mennesker, der ikke kan blive hypnotiseret . Endnu vigtigere der er mennesker , som hypnose kan være farlige . Personer med psykiske lidelser bør ikke forsøge hypnose uden at konsultere deres psykiater først . Desuden, hvis du lider af anoreksi eller bulimi din bør ikke forsøge hypnose til vægttab , da dette kan forværre din tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------