Position: sygdoms > influenza >

mono -virus hos børn

   Mono kan påvirke enhver aldersgruppe , men er mest udbredt hos børn . I virkeligheden var ca 95 procent af amerikanerne allerede er inficeret med mono -virus , før de nåede voksenalderen . henhold til Children 's Hospital Boston , mono når påvirker børn symptomerne er meget milde-så mild tyder på, enten overset eller diagnosticeret som andre sygdomme

Hvad er Mono ?


Mono er en forkortelse for " mononukleose , " en sygdom forårsaget af det cytomegalovirus ( CMV ) eller Epstein-Barr virus ( EBV ) . Begge disse mikroorganismer hører til familien af virus kendt som " herpes . " Centers for Disease Control og Forebyggelse advarer om, at der ikke er nogen kur mod mono , kun behandlinger for symptomerne . Når nogen har været inficeret med Epstein-Barr virus , kim tager en livslang bopæl i cellerne af personens krop .

Hvordan er Mono Spread ?


Mono er meget smitsom og overføres gennem menneskelig spyt . Maryland Ministeriet for Sundhed og mental hygiejne forklarer , at mono virus let spredes , når legetøj kommer i kontakt med en inficeret barn , der puttes i munden , og derefter spillet med ved et andet barn . Når børn putter fingrene i munden efter at have rørt en forurenet emne , kan de nemt overføre sygdommen til sig selv . Af denne grund er det vigtigt at sikre, at legetøj og andre objekter børn lege med desinficeres med jævne mellemrum.

Mono Symptomer


Ifølge University of Minnesota Amplatz Children 's Hospital , mono symptomer hos børn svarer til symptomerne , der findes i STREP hals og influenza . Børn , der får mono ofte vil opleve en meget lav feber , i modsætning til de højere feber , som ofte ses hos voksne . Børn kan også opleve nogle træthed og appetitløshed , men disse symptomer er normalt ganske små . Hovedpine , ondt i halsen , hævede lymfeknuder og hævelse af milten kan også være andre faktorer , som alle vil normalt løse i to til fire uger .

Hvordan er et barn diagnosticeret med Mono ?

For et barn være ordentligt diagnosticeres, skal den behandlende læge udføre en fysisk eksamen , som vil afgøre , om barnet har de symptomer angiver mononukleose . Morgan Stanley Children 's Hospital i New York-Presbyterian siger , at en blodprøve skal udføres inden en diagnose af mono kan bekræftes . En blodprøve for mononukleose består af en antistoftest og hvide blodlegemer . I mono , er en forhøjet antal hvide blodlegemer ofte ses sammen med en positiv antistof test, er også nævnt som en " mono spot -test. "

Mono behandling af børn

I bogen " Aktuel Diagnose og Behandling i Familie Medicine , " forfatter Jeannette E. Syd-Paul hedder det, at administrationen af steroider til børn , der har været diagnosticeret med mono virus kan fremskynde helbredelsesprocessen. Men brugen af steroider er forbeholdt sjældne tilfælde , som dem , der involverer anæmi og andre blodsygdomme . I de fleste situationer , er symptomerne på mono behandlet med over -the-counter feber og smertestillende medicin , såsom acetaminophen eller ibuprofen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------