Position: sygdoms > influenza >

opmærksomhed underskud lidelse naturlig behandling

   Attention Deficit Disorder ( ADD ) er ofte behandlet med stimulerende medicin som Ritalin eller nonstimulant stoffer som Strattera . Nogle voksne med ADHD eller forældre til børn med sygdommen foretrækker dog at forsøge naturlige behandlinger . Der er nogle tegn på, at naturlige metoder som at tage fiskeolie kosttilskud eller efter en bestemt diæt kan lette ADD symptomer . Motion har endda vist sig at være effektiv for nogle mennesker

Fish Oil


Undersøgelser har vist, at en daglig dosis af fiskeolie kan hjælpe med at kontrollere ADD symptomer og forbedre adfærd og koncentration . Dr. Paul Montgomery , en britisk forsker , fandt , at skolebørn med ADHD , der fik fiskeolie i tre måneder klarede sig bedre i stavning og læsning . De har også handlet mere hensigtsmæssigt i klassen . Selv om forskerne ikke ved præcis, hvorfor olien hjælper , de har mistanke om , at det er på grund af de høje omega 3 fedtsyrer . Omega 3 fedtsyrer er kendt for at forbedre hjernens funktion .

Kost


Mange mennesker bruger kost, der fjerner sukker og koffein som en naturlig behandling for ADD . Der er andre variationer af ADD kost . For eksempel , at eliminere nogle kunstige farvestoffer til levnedsmidler eller potentielle allergener, såsom æg , hvede eller mælk . Mayo Clinic siger , at undersøgelser ikke har afdækket en bestemt kost, som værende effektive. Men forskere har konstateret, at kostændringer reducere ADD symptomer hos nogle mennesker .

Motion


Undersøgelser har vist, at motion kan være en effektiv behandling af ADD . Ifølge en undersøgelse foretaget af Dr. Frances Kuo fra University of Illinois , kan det være særligt effektivt, hvis det sker udendørs . Undersøgelsen viste, at børn, der legede udendørs var mere opmærksomme og havde bedre impulskontrol end dem, der spillede i et hjem . " grønnere " indstillinger , såsom parker , havde mere gavn end almindeligt udendørs miljøer såsom asfalt legepladser .

Yoga

The Mayo Clinic siger , at yoga viser lovende som en effektiv naturlig ADD behandling . Det øger koncentration og lærer folk med ADD at bortfiltrere distraktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------