Position: sygdoms > influenza >

vitaminer til acne ar

   Millioner af teenagere og voksne lider af akne . Mange gange din acne kan have falmet , men du står tilbage med ar . Der er flere forskellige vitaminer du kan bruge til at hjælpe med at mindske forekomsten af acne ar og endda forebygge acne ar vises

Vitamin E


E-vitamin er effektivt til at reducere forekomsten af acne ar . Ifølge Dr. Rose Windale fremmer vitamin E antioxidant aktivitet , væv reparation og heling . Vitamin E kan tages i pilleform eller kan appliceres på det angrebne område . Hvis du kommer til at tage det som et supplement , anbefales det at tage 15 mg om dagen .

Vitamin C


Ifølge en undersøgelse udført af læger Hiroshi Ikeni og Kitaro Ohmori , C-vitamin er også effektivt i faldende udseendet af ar forårsaget af acne . C-vitamin øger immunforsvar og hjælper med at fjerne frie radikaler fra kroppen . Den kan tages i en pille form eller som en lokal behandling . Hvis du tager det som et supplement , anbefales det at tage 500-1000 mg om dagen .

Zink


Mike Walden , forfatter til " Acne No More : Åben døren til en Acne Gratis Life, " siger , at zink kan faktisk forebygge acne ar . Zink er et mineral , der hjælper opbygge kroppens immunforsvar og er meget gavnligt til at forebygge acne ar , fordi det aids i reparation af væv . Mange over -the-counter acne behandlinger indeholder zink på grund af dets helbredende egenskaber . Hvis du har acne , idet 15 mg zink dagligt kan reducere acne generelt, og hjælpe det heles hurtigere , samtidig med at forebygge ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------