Position: sygdoms > influenza >

Pilates øvelser efter rygkirurgi

   Amerikanerne er ikke fremmede for rygoperationer . Ifølge en 2008 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Medical Association , ser USA omkring 1,2 mio spinal kirurgi hvert år . Den samme undersøgelse oplyste, at procentdelen af indbyggere i USA , der søger lægehjælp for rygsmerter steg fra 12 procent i 2000 til 15 procent i 2005 . Det er ikke nemt at komme ud af en større rygoperation , men regelmæssigt udføre Pilates øvelser , som er let på bagsiden kan hjælpe dig med at holde dig i form under helingsprocessen .

fladt på gulvet er bedst


Performing visse Pilates øvelser , primært dem, der foretages fra en liggende stilling , kan hjælpe dig med at holde sig i form , når du tilbagesøge rygkirurgi . Men det er vigtigt at udforme en Pilates øvelse rutine , der ikke plads ekstra stress på din ryg . Du bør kun løfte lys vægte , og sørg for at løfte med dit ben muskler , ikke din ryg , efter et nyligt rygkirurgi . Du bør også undgå at vride eller side-bøjning øvelser . Det er bedst at mødes med din læge først , før du udfører Pilates øvelser . Din læge vil være i stand til at fortælle dig, hvilke øvelser for at undgå , og hvilke der er passende efter rygkirurgi .

Arbejde din vej tilbage


Det kan være svært at holde fysisk fit efter en større rygoperation . Den amerikanske Pilates Association siger , at visse Pilates øvelser kan hjælpe , fordi de styrker ryggen uden at belaste det . Foreningen anbefaler, at patienter i restitution efter rygkirurgi koncentrere sig om Pilates øvelser , der er gjort , mens patienterne ligge fladt på ryggen med deres bøjede knæ i luften . Hvis du forsøger Pilates mens overvinde rygkirurgi , sørg for at holde dit haleben fladt på gulvet på alle tidspunkter. Dette giver dig mulighed for at udøve musklerne i dine ben , arme , nakke og skuldre uden at uvelkomne stress på din inddrivelse ryggen .

Variation er vigtigt


Hvis du foretrækker nogle forskellige , og hvis din læge giver OK , Du kan også løfte medium vægte . Bare sørg for at bøje benene og holde ryggen fladt når du gør dette . Denne måde , vil dine ben muskler får virkningen af at løfte vægte , og ikke din inddrive tilbage . Tjenestemænd med De Forenede Stater Pilates Association også sige, at regelmæssig Pilates rutiner kan hjælpe dig med at undgå rygoperationer , fordi de styrker ryggen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------