Position: sygdoms > influenza >

fysioterapi til albue tendinitis

   Elbow tendinitis , også kaldet tennis albue eller golfalbue , er en smertefuld medicinsk tilstand forårsaget af muskel -eller seneskade . Enhver gentagne stress på albuen kan resultere i albue tendinitis , selvom det er ret almindeligt hos personer, der spiller golf og tennis . Albue tendinitis kan forekomme pludseligt og smertefuldt , eller det kan bygge op over tid , manifesterer sig i en manglende evne til at gribe fat tingene ordentligt eller ryste hænder uden ubehag . Fysioterapi vil bidrage til at genskabe funktionalitet til armen af en individuel ramt af albue tendinitis .

Du skal bruge: .
recept terapi

Start Fysioterapi


Efter albue tendinitis er diagnosticeret , er det vigtigt ikke at fremhæve de ramte område ved at forsøge behandling med det samme . Den bedste terapi at starte er hvile , is og medicin . Denne fase , der er kendt som den akutte fase af skaden , er ofte det sværeste at komme igennem på grund af den intense smerte . Fysioterapeuter i løbet af denne fase vil ofte anbefale et regime med meget lys øvelser designet til at holde de ramte område i brug for at forhindre det i at atrophying . Healing fra albuen tendinitis er betinget evne til den enkelte at fortsætte med at bruge albuen rimeligt , men uden at forværre tilstanden .

Næste skridt


Den anden fase af fysioterapi er designet til at forbedre funktionaliteten af albue og gendanne det til en arbejdsgruppe , smerte-fri tilstand . Strækøvelser og udvidelser anbefales mindst to gange dagligt-hver strækning skal holdes i mindst 20 sekunder , og øvelser kan gentages op til 10 gange i løbet af en session . Nedbøjning øvelser med moderate mængder af vægt ( de fleste fysioterapeuter anbefaler at bruge en hammer eller lignende værktøj i stedet for vægte ) vil bidrage til at styrke håndleddet tilbage til stand . Forskellige typer øvelser , fra flexions til bold klemmer , er ofte anbefalet af en fysioterapeut , afhængigt af omfanget af skaden.

Building Strength


Når albuen har nået en smerte -fri , brugbar stand , arbejde hen imod opretholde den høje grad af fysisk aktivitet du er vant til før skaden indtraf . Fysioterapi tager sigte på at nå , og som overstiger det tidligere niveau af fysisk aktivitet er den afsluttende fase af en terapi regime . Mange af de samme aktiviteter og øvelser , der er involveret i den funktionelle forbedringer øvelserne er ofte modificeret med mere vægt , flere gentagelser eller hurtigere hastigheder . Flexions , udvidelser og udspænding er fortsat med mere modstand . Fysioterapeuter vil normalt bruge denne periode til at hjælpe dig langsomt vender tilbage til sportsgrene som golf og tennis . Konkurrencedygtige spil er generelt undgås indtil alle tegn og symptomer på tendinitis er forsvundet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------