Position: sygdoms > influenza >

hvad er en komprimering migræne ?

   En komprimering migræne , også kendt som en ekstern kompression hovedpine , er en form for hovedpine som følge af pres på hovedet fra en ekstern kilde . Der er en række specifikke årsager til komprimering migræne og visse grupper af mennesker er mere tilbøjelige til at udvikle denne type af hovedpine end andre . Folk , der lider af kompression migræne udstiller en række karakteristiske symptomer . Heldigvis lindre disse symptomer er simpelt

Årsag


Compression migræne er forårsaget af presset på hovedet fra noget enten bæres rundt eller på hovedet eller i ansigtet . Disse kan omfatte alle former for hjelm eller hat , pandebånd eller andre hår tilbehør, eller briller såsom ski eller svømme beskyttelsesbriller eller store solbriller .

Potentielle


Mens visse individer er mere følsomme over for pres på deres hoveder end andre , folk, der bruger headware på regelmæssig basis er mere tilbøjelige til at udvikle kompression hovedpine . Disse omfatter bygningsarbejdere skal bære hjelme , og atleter , som svømmere , skiløbere eller en sport , hvor en hjelm der er behov for beskyttelse . Kompression hovedpine er også mere almindelig hos kvinder end mænd , og mere almindelige hos personer, som allerede lider af traditionelle migræne .

Symptomer


Compression migræne er karakteriseret hovedsageligt af en intens følelse af pres , hvor hjelmen , beskyttelsesbriller , eller hår tilbehør er at trykke på hovedet . Denne følelse af pres stiger , så længe trykket -forårsager objekt forbliver på plads . I nogle individer , kan forlænges komprimering udløse mere traditionelle migræne , med stærke smerter , lysfølsomhed og kvalme .

Behandling

Der er kun én effektiv behandling til kompression migræne , ifølge Mayo Clinic-fjerne kilden til komprimering . For folk der har brug for at bære hovedpine -fremkaldende hovedbeklædning som en normal del af deres job eller sport , den eneste løsning er at forsøge at bære hovedbeklædning så lidt som muligt eller at eksperimentere med forskellige typer, der kan lægge mindre pres på hovedet .

Forebyggelse

For at undgå kompression migræne , undgå at bære hovedbeklædning , der udøver pres på hovedet . Hvis bære hovedbeklædning er nødvendig , være sikker på, at det er den korrekte størrelse og passer ordentligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------