Position: sygdoms > influenza >

naturlægemidler støtte til astma

   Under tvang fra et astmaanfald , bliver dine luftveje ømme og hævede , åndedrættet bliver meget vanskeligt , og du kan måske endda begynde at hoste eller hvæsen . Astmaanfald kan være en skræmmende prøvelse . Hvis du eller en elsket man lider af astma anfald , kan du spekulerer på , hvad du kan gøre for at afhjælpe den betingelse . Ordineret medicin er til rådighed , men du måske ønsker at prøve en urtemedicin , også

naturlægemidler for Indånding


Ligesom en inhalator , kan du bruge naturlægemidler blandet med beroligende damp og tåge . Ifølge Natural-behandling-guide. com , mindst to urter er nyttige for at skabe en åndbar tåge : Roman kamille og eukalyptus . Herbalremediesinfo. com tyder på, at romersk kamille kan dyppet i kogende vand for at skabe en te . Dampen fra te kan blive indåndet . Roman kamille arbejder med astma , fordi det både er et antihistamin og en anti-inflammatorisk . Derfor hjælper det at rydde op i din luftvejene . Ligeledes , eukalyptus hjælper med astma , fordi det er en adstringerende og slimløsende , så gange for at rydde og vejrtrækning til at være mindre anstrengt . Brug eukalyptus olie som et aktuelt under næsen .

Naturmedicin under et angreb


Hvis du føler et astmaanfald , der kommer på , kan du være i stand til at afbøde virkningerne med et aktuelt urtemedicin . Ifølge Natural-homeremedies. com , blanding sennepsolie med kamfer skaber en salve , der kan masseres på bryst og ryg af astma patienten . Denne blanding er med til at reducere kroppens ømhed og fungerer også som en anti-inflammatorisk . Det kan hjælpe til at lindre en astma patient i løbet af et angreb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------