Position: sygdoms > influenza >

CPAP maskiner fejlfinding

   En kontinuerlig positiv luftvejs tryk , eller CPAP , maskinen er en enhed, der bruges til at hjælpe folk med søvnapnø få kvalitet søvn . Søvnapnø er en tilstand, hvor en person stopper vejrtrækning gentagne gange i løbet af natten . Kroppen bruger ilt under søvn relancerer kroppen , og når denne ilt ikke flyder ordentligt helbredsproblemer såsom hjertelidelser kan udvikle sig. En CPAP maskinen normalt anvendes under nøje lægelig overvågning , men selv når lægen holder øje med din fremgang , kan tingene alligevel gå galt med din CPAP maskine .

Lufttryk


Din CPAP maske er udstyret med en uddannet tekniker , når du afhenter CPAP maskine, men undertiden kan dit sovemiljø kan få luft bliver tvunget ind i masken gå rundt den fleksible forsegling designet til at gøre din maske lufttæt . Din puder kan få din maske til at flytte på en sådan måde , at luften slipper og enten høj lyd af luft fra den maske vækker dig op , eller den konstante udslip af luft kan tørre dine øjne ud . Den hurtigste løsning for dette er at stramme stropperne på masken . Vær opmærksom på, at de ikke er så stram , at de efterlader sig dybe spor i dit ansigt , som ikke går væk om morgenen . Hvis dette ikke løser problemet , kan masken være defekt eller den forkerte størrelse . Den bedste løsning på dette problem er at have en uddannet tekniker kontrollere masken .

stadig ikke komme søvnkvalitet


Efter brug af CPAP maskinen i en uge eller deromkring , vil du bemærke at du enten ikke føler noget mere hvilede end før behandlingen eller brystet kan skade , når du vågner op om morgenen . Begge disse spørgsmål har at gøre med lufttrykket på CPAP maskinen . Hvis du stadig ikke få kvalitet sove, kan din læge anbefale , at du ændrer trykket på maskinen . Hvis du er begyndt at vågne op til en øm brystet , kan din krop ikke tilpasser sig den ekstra luftstrømmen pres , og du skal gradvis at indføre den luftstrømmen ind i dit system . En knap på din CPAP maskine kaldet presset rampen giver dig mulighed for at indføre en reduceret tryk , når du først går i seng og gradvist øge presset til det antal ordineret af din læge . Brug presset rampen skal mindske din morgen brystsmerter .

tørhed i Morning


Efter en hel nat for at have luft tvunget ind i din krop gennem næsen , kan du vågne op med et alvorligt tilfælde af bomuld munden og en sur smag i munden . Du kan løse dette problem på to måder . Kontakt din CPAP udbyder og bede om at tilføje en luftfugter til din maskine for at tilføre fugt til din behandling regime . Din anden mulighed er at have en vandflaske rådighed din seng for at bruge , når du vågner op om morgenen . Det er personlige præferencer . Nogle mennesker har svært ved at sove med en luftfugter på deres CPAP og ikke ønsker den ekstra vedligeholdelse af rengøringsudstyr og ændre det vand, går med en luftfugter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------