Position: sygdoms > influenza >

Gerd alternativer

   GERD , eller gastroøsofageal reflukssygdom , udvikles, når de lavere esophageal sphincter ikke lukke ordentligt og giver mad og mavesyren til at bakke op i spiserøret . Almindelige symptomer inkluderer halsbrand , en hoste , og synkebesvær . Flere over -the-counter og receptpligtig medicin kan bruges til at behandle GERD og dens symptomer. I svære tilfælde kan medicinske procedurer bruges til at behandle den betingelse . Men der er nogle trin, du kan tage for at behandle GERD derhjemme

GERD Diet


En af de nemmeste måder at behandle GERD er at følge en diæt , der ikke forværrer eller irritere tilstand . Visse fødevarer er kendt for at forværre sure opstød og kan gøre GERD værre . Disse omfatter chokolade , mynte , fed mad , fedtet fødevarer og sødmælk . Derudover kan nogle fødevarer irritere slimhinden i spiserøret , som er betændt på grund af GERD . Disse fødevarer omfatter citrusfrugter og juice , te , kaffe og koffeinholdige og kulsyreholdige drikkevarer . Alle disse fødevarer er bedst undgås eller begrænses , hvis du har GERD .
Derudover når du spiser og hvor meget du spiser kan også bidrage til den betingelse . Det er bedst at undgå at spise inden for to timer efter sengetid , fordi om kan gøre symptomerne værre . Nogle mennesker med GERD synes, at deres symptomer er mindre generende , hvis de spiser mindre og mere hyppige måltider , fordi maven ikke bliver så udspilede .

Apple Cider Eddike


Apple cider eddike er blevet brugt i årtier som et hjem middel mod snesevis af medicinske tilstande , herunder GERD . Hvis du vil bruge æble cider eddike til at behandle din syre refluks , tilsættes en teskefuld af eddike til et halvt glas vand og derefter tår vand , mens du spiser dine måltider .

Ingefær


Ingefær rod har egenskaber , der gør det muligt at absorbere nogle af syre i maven , som kan mindske nogle af symptomerne på GERD . Besøg en helsekost eller ernæringsmæssig butik og bede om ingefær kapsler . Tag en kapsel efter at have spist et måltid for at se om det hjælper med dine symptomer .

Urter

Flere urter har været udråbt som godt alternativ behandlinger for GERD , herunder skumfidus , glat elm , kamille og lakrids . Men i nogle tilfælde disse urter kan påvirke effektiviteten af andre behandlinger , du kan bruge , såsom receptpligtig medicin . Altid tale med en læge, før du forsøger nogen urter til at behandle GERD .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------