Position: sygdoms > influenza >

Sådan stedet blodpropper i fod

  Blodpropper kan være en alvorlig komplikation efter operationen og kan også påvirke folk , der har en genetisk tilbøjelighed til dem . Selv forudsige hvis en blodprop er sket , ikke er en absolut videnskab , kan du og dine pårørende lærer at identificere symptomer på blodpropper , hvilket signal om, at du bør straks søge lægehjælp . Følg disse trin for at hjælpe stedet blodpropper i dine fødder og de omkringliggende områder
1 .
øje med hævelse i lysken , benet eller foden område , der ikke aftager , når dine fødder er forhøjet . Dette er en fælles tegn på blodpropper .
2 .
Vær opmærksom på smerter og ømhed i benet og foden område . Dette kan pege på en potentiel blodprop .
3 .
Undersøg dine ben og fødder for blå mærker og misfarvning . Blodpropper kan optræde under huden som en sammenlægning af blod .
4 .
Føl både ben og fødder for områder, der synes varmere end resten af kroppen . Dette kan være et symptom på en blodprop .

gode råd og advarsler


 • Hvis en blodprop opstår , kan det være nødvendigt at blive optaget på en sundhedssektoren facilitet hvor du vil blive givet blod fortyndere intravenøst .
 • Gnid ikke eller massage af ben eller fødder , hvis du har mistanke om en blodprop . Dette pres kan medføre, at størkne til at bryde ud og rejse til lungerne , hvilket medfører en lungeemboli , en farlig lunge tilstand .
 • Hvis du har mistanke om , at du eller nogen du kender kan have en blodprop , søge lægehjælp straks .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------